Autor: Mgr. Andrea Osmančíková, místopředsedkyně odborové organizace FNKV a 3. LF UK
26.03.2015, 14:30 / Aktualizace: 26.03.2015, 15:28
Uvědomujeme si, že osobní kontakt a benefity se vyplatí

Uvědomujeme si, že investice do našich stávajících i těch členů budoucích se vyplatí a především stonásobně vrátí. Proto se snažíme, kromě benefitů, které nám nabízí Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR, neustále sami benefity vymýšlet a shánět. K těm nejzajímavějším patří například sleva na kosmetické služby či konzumaci v panoramatické restauraci Letem Světem. Detailní výčet  benefitů naleznete na našich odborových stránkách www.odboryvinohrady.cz.

Jelikož my, vedení odborové organizace Fakultní nemocnice Královské Vinohrady a 3. LF Univerzity Karlovy, klademe při oslovení našich členů důraz především na osobní kontakt, pořádáme pravidelně mimo jiné různé akce a výlety. Mezi velmi oblíbené akce patří Mikulášské besídky a oslavy Dětského dne s našimi dětmi. Fotky a komentáře najdete taktéž na našich stránkách v sekci Proběhlé akce.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí