Autor:
02.04.2019, 05:44 / Aktualizace: 18.04.2019, 08:36
Společné jednání členů krajských rad, výkonné a dozorčí rady OS

Členové krajských rad, výkonné rady a dozorčí rady odborového svazu se sešli ve dnech 10. a 11. dubna v Kolíně. Cílem setkání je bylo vyměnit si zkušenosti, co se v jednotlivých krajích při práci osvědčilo, jak vypadá spolupráce s vedením krajů a dalšími partnery, jak krajské rady spolupracují s jednotlivými odborovými organizacemi. Společně také vyhodnotili, jak vypadá uzavírání kolektivních smluv a jak dopadlo zvýšení platů a mezd v letošním roce, a radili se o další práci a krocích odborového svazu.

Partnerem akce byla společnost T-Mobile.

Podrobnější informaci o akci připravujeme. Společné prohlášení, které bylo přijato, najdete zde na webu v následujícím článku.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí