Aktuální témata Přidat RSS kanál

22.10.2020, 13:45

Tripartita jednala o epidemii, státním rozpočtu, zvýšení platů a stavebním zákonu

V pondělí 12. října se uskutečnilo 154. jednání Plenární schůze Rady hospodářské a sociální dohody ČR (tripartity), a to vzhledem k epidemiologické situaci opět formou videokonference.

07.10.2020, 16:15 / Aktualizace: 09.10.2020, 19:42

Vyjednali jsme zvýšení o 10 % tarifů v sociálních službách i ve zdravotnictví!

V sociálních službách se zvýší tarify o 10 %, ve zdravotnictví díky ministrovi Prymulovi a odborům také o 10 %. Ministr Adam Vojtěch nechtěl ve zdravotnictví přidat vůbec nic!

05.10.2020, 19:49 / Aktualizace: 14.10.2020, 18:16

Nic není zadarmo

Nic není zadarmo a všechno, co člověk udělá, dokáže a získá pro druhé, stojí nesmírné úsilí, energii a v neposlední řadě i hodně vydaných psychických a fyzických sil.

02.10.2020, 19:13 / Aktualizace: 02.10.2020, 19:20

Zdravotnická tripartita se dvakrát neshodla na financování zdravotnictví v roce 2021

Jednání tripartitního pracovního týmu pro zdravotnictví (zdravotnické tripartity) ve dnech 17. a 30. září byla hlavně o financích pro rok 2021.

29.09.2020, 13:24 / Aktualizace: 07.10.2020, 16:29

Tisková konference OS a LOK-SČL na téma Zdravotnictví a pacienti v ohrožení

Tisková konference na téma Zdravotnictví a pacienti v ohrožení se konala 29. září. Záznam viz na: https://www.cmkos.cz/cs/obsah/219/video-zdravotnictvi-pacienti-v-ohrozeni-tiskova-konference/267817

27.09.2020, 14:57 / Aktualizace: 14.10.2020, 14:39

Žitníková a Engel napsali premiérovi Babišovi kvůli úhradové vyhlášce na rok 2021

Předsedkyně OS Dagmar Žitníková a předseda LOK-SČL Martin Engel se na premiéra Andreje Babiše obrátili v urgentní záležitosti úhradové vyhlášky na rok 2021.

17.09.2020, 11:58 / Aktualizace: 02.10.2020, 19:15

Krajské konference OS a celostátní konference OS se přesouvají na jaro 2021!

Výkonná rada OS na svém jednání dne 16. 9. 2020 rozhodla na základě zhoršující se epidemiologické situace a na základě informací z odborových organizací o zrušení krajských konferencí OS a celostátní konference OS, které se měly uskutečnit na podzim letošního roku. Krajské konference a celostátní konference OS by se měly konat na jaře roku 2021.

více informací

Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...
Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí