Členské výhody

Největší výhodou členství v Odborovém svazu zdravotnictví a sociální péče ČR je možnost využít rad a pomoci odborníků, které má odborový svaz k dispozici, takže například získáte:

• bezplatnou právní pomoc
  • pomoc při vyjednání kvalitních pracovních podmínek
  • pomoc při jednání o platech a mzdách
  • pomoc při prosazení zaměstnaneckých výhod
  • možnost profesního i dalšího vzdělávání
  • jinde nedosažitelné informace
  • výměnu zkušeností
  • zábavu, sport, kulturu
    V případě jakýchkoliv potíží na pracovišti se ukáže, jak velký je rozdíl mezi tím, zda zde existují, či neexistují odbory. Pouze odbory mohou totiž v určitých situacích zastupovat zaměstnance žádat informace atd. Tam, kde je jedinec bez šance, mají odbory k dispozici různé možnosti, jak situaci řešit.
  • A síla odborů vychází jak z prestiže odborového svazu, tak z toho, jak početná odborová organizace je, jak velkou část zaměstnanců reprezentuje.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí