T-Mobile

Výhodné telefonování v privátní podnikové síti v síti T-Mobile je jedním z výrazných benefitů, který zařídil odborový svaz pro své členy.

Nyní odborový svaz s T-Mobile podepsal novou rámcovou smlouvu, což znamená, že pod ni musí přejít všechna užívaná čísla a na všechna musí být uzavřena nová smlouva. Věnujte proto, prosím, pozornost následujícím informacím.

Komunikaci s T-Mobile a se členy zařazenými v privátní podnikové síti po dobu přechodu na nové smlouvy vyřizuje Blanka Kučírková, a to e-mailem kucirkova.blanka@cmkos.cz nebo telefonicky 776 482 499 (v pracovní dny od 8 do 15 hodin).

Informace pro členy OS, kteří nyní využívají pro sebe a pro své rodinné příslušníky služby T-Mobile v rámci privátní podnikové sítě odborového svazu

Vážené kolegyně a kolegové, upozorňujeme vás, že končí stávající rámcová smlouva, která je uzavřena pro členy odborového svazu s T-Mobile. Na původní smlouvu naváže nová, a proto vás v příštích dnech budou kontaktovat zástupci T- Mobile.

Co bude následovat?

Proto, abyste mohli dále využívat všechny služby podle nové smlouvy, je nutné, aby se všechny stávající smlouvy vyvedly z původní rámcové smlouvy a nově zařadily pod náš nový T-Mobile program. Po tomto kroku si již budete spravovat vše potřebné kolem svých telefonních čísel sami, nebudete již kontaktovat odborový svaz a paní Blanku Kučírkovou.

Zařazení pod novou smlouvu bude probíhat následovně:

T-Mobile zašle na všechna telefonní čísla, která jsou zařazena pod původní rámcovou smlouvou, SMS, která je upozorní, že končí rámcová smlouva a musí se navázat nový smluvní vztah.

Text SMS:

Dobry den, na svem telefonnim cisle aktualne vyuzivate vyhody sjednane Odborovym svazem zdravotnictvi a socialni pece Ceske republiky. Ten se je po dohode s nami rozhodl prevest na nove podminky T-Mobile Programu. Zmena bude probihat v terminu od 15. 10. do 8. 11. 2018. O presnem terminu prevodu Vas budeme informovat den pred samotnym prevodem, formou SMS zpravy. Detailni informace ma k dispozici Vase kontaktni osoba z odboroveho svazu. T-Mobile

Následně vám přijde druhá SMS z T-Mobile:

Dobry den, jak jsme Vas jiz informovali, na svem telefonnim cisle aktualne vyuzivate vyhody sjednane Odborovym svazem zdravotnictvi a socialni pece Ceske republiky. Zitra (datum) Vas docasne prepneme na predplacenou kartu TWIST s balickem Twist pohromade MAX. Po podpisu smlouvy Vasi kontaktni osobou bude nastaven pausalni tarif dle smluvenych podminek. Zmenu zajistime za Vas, nemusite se o nic starat. Vas T-Mobile

Po zaslání této druhé SMS zprávy Vás bude kontaktovat T-Mobile, abyste se dohodli na dalším postupu a uzavření nových smluv.

● Upozorňujeme, že smlouvu na každé číslo bude opět uzavírat pouze člen odborového svazu, a to za své příbuzné (manžela, děti, další rodinu), kterým jste v minulém období umožnili výhody využívat.

Operátoři ale budou volat všem, a proto je nutné, aby o tom byli vaši rodinní příslušníci informováni a po zavolání operátora mu sdělili, že musí volat vám.

Komunikace T-Mobile a uzavření všech návazných smluv bude probíhat pouze s členem odborového svazu, tedy s vámi, a to prostřednictvím operátora T-Mobile.

● Upozorňujeme, že při hovoru s operátorem budete vyzváni ke sdělení svých osobních údajů, které jsou nutné pro uzavření nové smlouvy, mějte proto u sebe pro rozhovor připraven doklad totožnosti.

● Před voláním operátora si vyberte svoje nové tarify, tabulka s novými tarify a cenami volání a tabulka s novými cenami internetu viz níže jako soubory ke stažení (v tabulkách naleznete ceny služeb, včetně DPH).

● Vybrané tarify pro jednotlivá čísla a také čísla účtů, ze kterých budete platit (v případě více smluv) inkasa, budete sdělovat operátorovi v průběhu rozhovoru. S operátorem se také domluvíte na adrese doručení smluv.

● Smlouva (smlouvy) vám bude doručena do 2-3 pracovních dní od hovoru a přiveze vám ji kurýr, kterému se prokážete občanským průkazem.

● Podepsané smlouvy kurýr odváží zpět pro zavedení do nové privátní podnikové sítě.

Velmi důležitá informace: pro provedení změny (přeřazení telefonního čísla z jedné rámcové smlouvy do druhé) musí T-Mobile vaše číslo deaktivovat ve stávající síti, a tudíž bude vaše telefonní číslo převedeno na krátkou dobu na předplacenou službu TWIST.

Nelekejte se, po dobu, kdy budete mít předplacenou službu TWIST, budete mít nastavený balíček neomezeného volání. TWIST balíček bude aktivní vždy od cca od 9 hod. dopoledne do doby zařazení čísla do nové rámcové smlouvy.

Vzhledem k velkému objemu čísel se může stát, zvláště když budete mít více dotazů a nebudete mít pro telefonický rozhovor s operátorem vše připraveno, že v den uvedený v SMS na vás nedojde řada. V tomto případě vyčkejte na další pokyny, zcela jistě vám budou z T-Mobile volat další den. Pokud by se stalo a druhý den se Vám z T-Mobile neozvali, tak třetí den volejte na linku 4603.

Pokud by nastal jakýkoliv zádrhel, například bude problém s převedením na TWIST, systém někomu omylem naúčtuje poplatek nebo budete potřebovat cokoliv dalšího, kontaktujte zákaznické centrum T-Mobile na tel. čísle 4603.

Nekontaktujte odborový svaz, nebudeme vám umět pomoci, vlastníky čísel budete vy, a tak OSZSP ČR za vás již reklamace vyřizovat nemůže.

Pro přiblížení, jak vše bude probíhat, uvádíme praktický příklad pro ideální stav:

► Člen OS je nyní v rámcové smlouvě a má 5 telefonních čísel pro sebe a své rodinné příslušníky.

► Obdrželi jste náš e-mail, kontaktujte své rodinné příslušníky, seznamte je se změnou a dohodněte se na tom, jaký budou mít tarif, napište si číslo jejich účtu, pokud za ně neplatíte vy.

► Až na každé telefonní číslo přijde SMS, že končí smluvní vztah s T-Mobile, nikdo nebude překvapen.

► Po kontaktu operátorem vaši rodinní příslušníci sdělí, že jsou rodinnými příslušníky, a předají mu kontakt na vás. Následně bude operátor volat vám.

► K volání mějte připravený seznam všech vašich čísel s novými tarify a případně čísla účtů, ze kterých se bude pro jednotlivá telefonní čísla platit inkaso. Operátorovi vše sdělte a dohodněte s ním adresu a termín předání smluv přes kurýra.

► Maximálně do 5 dnů od podpisu smlouvy budete zařazeni do nové privátní podnikové sítě.

► V případě neočekávaných komplikací, a to jakýchkoliv, volejte 4603, kde sdělíte, že jste členem OS a popíšete svůj problém.

Takže ještě jednou vše ve zkratce:

Vyčkat na termín zavolání, budete o tom informováni pomoci SMS.

Před fyzickým telefonátem bude váš tarif přepnut na předplacenou službu TWIST.

Po dobu, kdy budete mít předplacenou službu TWIST, budete mít nastavený balíček neomezeného volání. Balíček bude aktivní cca od 9 hod. dopoledne.

Může se stát, že v den uvedený v SMS zavoláni nebudete, vyčkejte do druhého dne, může dojít ke zpoždění.

Po obdržení SMS tedy očekávejte hovor, při hovoru budete sdělovat své osobní údaje (RČ, č. OP, adresu apod.), mějte proto u sebe doklad totožnosti.

Mějte vybrané tarify a balíčky pro svá tel. čísla, mějte připravené informace, z jakého účtu se bude platit inkaso.

Domluvte se na adrese doručení smluv, smlouva vám bude doručena do 2-3 pracovních dní od hovoru.

Kurýr předá smlouvu pouze zodpovědné osobě na základě prokázání se OP. Podepsané smlouvy kurýr odváží zpět pro zavedení do systému.

Pokud budete mít jakýkoliv podnět k reklamaci, kontaktujte, prosím, zákaznické centrum T-Mobile na tel. čísle 4603. Nekontaktujte OSZSP ČR, vlastníky čísel budete vy, a tak OSZSP ČR za vás již reklamace vyřizovat nemůže.

Noví zájemci, kteří nyní nejsou zařazeni ve svazové privátní podnikové síti T-Mobile, budou moci své smlouvy, které jim umožní vstup do této sítě, uzavírat až od 1. 11. 2018!

Další informace pro nově stupující do privátní podnikové sítě obsahuje soubor ke stažení, který najdete níže.

***

Vážené kolegyně a kolegové, věříme, že vše bude probíhat podle plánu a převody smluv zvládneme bez větších problémů.

Vedení odborového svazu

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí