Sportovní hry

Naděje umírá poslední

Vážení přátelé sportu, nohejbalu a kuželek zvlášť! V roce 2020 nás pronásledoval protivník o mnoho silnější než nějaký mančaft první ligy na kurtech nebo v kuželně. Je to taková malá, kulatá potvora, která se mezi námi koulí jako ta kuželkářská koule, ale dokáže létat jako smečovaný balon na nohejbalu. Tím protivníkem je samozřejmě koronavirus, který nám všem pořádně zkomplikoval život a vedl ke zrušení naplánovaných turnajů našich sportovních her v roce 2020.

Ale nevěšte hlavu, milí nohejbalisti a nohejbalistky, milé kuželkářky a zdatní kuželkáři, trénujte poctivě, určitě se zase společně uvidíme na kurtech i na kuželně!

Mgr. Ladislav Kucharský

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí