Sportovní hry

Svazové sportovní hry v roce 2020

Milé sportovkyně, vážení sportovci, přátelé! V roce 2019 jsme uspořádali anketu o zvýšení startovného na sportovních hrách a dopadla nadmíru dobře. Reakci zaslalo 21 základních organizací, ze kterých 20 souhlasilo s navýšením nevratného startovného na 800 Kč za sportovce. Tímto vám můžu oznámit krásnou novinu! A tou novinou je, že po minulém roce, na sportovky tak řečeno hubeném, se vracíme do starých kolejí.

Nabídka turnajů je letos stejná jako v letech předcházejících, čili samostatné turnaje v nohejbale a kuželkách! Jsem tomu nesmírně rád!

Plánování je tedy tradiční a budou to tyto turnaje:

1. nohejbal trojic mužů a smíšených družstev

(České Budějovice, 5. – 7. června 2020, záloha za přihlášené družstvo 2000 Kč + 800 Kč nevratné startovné za každého člena týmu)

2. kuželky čtyřčlenných družstev mužů, žen a družstev smíšených

(Blansko, 16. – 18. října 2020, záloha za přihlášené družstvo 4000 Kč + 800 Kč nevratné startovné za každého člena týmu)

Pokud se bude chtít vaše ZO některého turnaje zúčastnit, stačí vyplnit přiložený formulář předběžné přihlášky a zaslat jej na adresu: OS zdravotnictví a sociální péče ČR, Mgr. Ladislav Kucharský, Malinovského náměstí 4, BRNO, 602 00 a to tak, aby byla přihláška doručena nejpozději 13. března 2020. Přihlášky, které budou doručeny po tomto datu, nebudou zaregistrovány. Seznam zaregistrovaných družstev bude uveřejněn v Bulletinu č. 4, který vyjde v dubnu 2020.

Několik důležitých informací pro vaše rozhodování:

a) vysílající organizace hradí dopravu svých účastníků a požadovanou zálohu a nevratné startovné. Záloha bude po skončení turnaje, v případě, že se přihlášené družstvo turnaje zúčastní, vrácena zpět na účet ZO,

b) odborový svaz bude hradit ubytování, stravování, pronájem sportovišť, ceny a další náklady spojené s organizací turnajů,

c) všichni hráči, které základní organizace na turnaj vyšle, musí být členem našeho odborového svazu,

d) turnaje jsou plánovány jako víkendové (příjezd v pátek večer, odjezd v neděli dopoledne).

Počet členů družstva v jednotlivých turnajích:

nohejbal tříčlenné družstvo + možno vyslat 1 náhradníka,

kuželky čtyřčlenné družstvo.

(Náhradníkem je myšleno: vedoucí družstva, hráč na střídání.)

Zálohu a startovné hradí zaregistrovaná družstva až po obdržení propozic daného turnaje! Propozice se závaznou přihláškou budou předběžně přihlášeným družstvům rozesílány na každý turnaj samostatně, a to nejpozději měsíc před konáním turnaje.

Pokyny k vyplnění formuláře předběžné přihlášky:

V přihlášce, prosím, čitelně vyplňte všechny požadované údaje. V případě, že máte zájem se nabízeného turnaje zúčastnit, vyplňte do prázdné kolonky počet družstev, který přihlašujete.

Podrobnější informace podá Mgr. Ladislav Kucharský, mobil 736 504 774,

e-mail: kucharsky.ladislav@cmkos.cz

Předběžnou přihlášku najdete níže jako soubor ke stažení.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí