Sportovní hry

Také turnaj v kuželkách rušíme, ale naděje umírá poslední

Vážení přátelé sportu, nohejbalu a kuželek zvlášť! Letos nás pronásleduje protivník o mnoho silnější než nějaký mančaft první ligy na kurtech nebo v kuželně. Je to taková malá, kulatá potvora, která se mezi námi koulí jako ta kuželkářská koule, ale dokáže létat jako smečovaný balon na nohejbalu. Tím protivníkem je samozřejmě koronavirus, který nám všem pořádně komplikuje život.

A aby těch komplikací nebylo málo, jsme nuceni zrušit i druhý z turnajů letošních sportovních her, naše tradiční a velmi oblíbené kuželky. Věřte mi, že se mi to nepíše dobře. Už proto, že jsme spolu zvládli osmnáct společných let a to ještě před tím byly turnaje s Evinou Šanovcovou. Ale život přináší různé kotrmelce a toto je jeden z nich.

Jak jsem ale napsal v titulku, naděje umírá poslední a já věřím, že do příštího roku už bude očkovací sérum a stejně tak poleví i síla koronaviru. Ta skutečná i ta imaginární, která se na nás denně valí ze všech obrazovek a displejů. Takže nevěšte hlavu, milí nohejbalisti a nohejbalistky, milé kuželkářky a zdatní kuželkáři, trénujte poctivě dál a uvidíme se příští rok na kurtech i na kuželně!

Mgr. Ladislav Kucharský

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí