Sportovní hry

Také turnaj v kuželkách rušíme, ale naděje umírá poslední

Vážení přátelé sportu, nohejbalu a kuželek zvlášť! Letos nás pronásleduje protivník o mnoho silnější než nějaký mančaft první ligy na kurtech nebo v kuželně. Je to taková malá, kulatá potvora, která se mezi námi koulí jako ta kuželkářská koule, ale dokáže létat jako smečovaný balon na nohejbalu. Tím protivníkem je samozřejmě COVID-19, který nám všem pořádně komplikuje život.

A aby těch komplikací nebylo málo, jsme nuceni zrušit i druhý z turnajů letošních sportovních her, naše tradiční a velmi oblíbené kuželky. Věřte mi, že se mi to nepíše dobře. Už proto, že jsme spolu zvládli osmnáct společných let a to ještě před tím byly turnaje s Evinou Šanovcovou. Ale život přináší různé kotrmelce a toto je jeden z nich.

Jak jsem ale napsal v titulku, naděje umírá poslední a já věřím, že do příštího roku už bude očkovací sérum a stejně tak poleví i síla koronaviru. Ta skutečná i ta imaginární, která se na nás denně valí ze všech obrazovek a displejů. Takže nevěšte hlavu, milí nohejbalisti a nohejbalistky, milé kuželkářky a zdatní kuželkáři, trénujte poctivě dál a uvidíme se příští rok na kurtech i na kuželně!

Mgr. Ladislav Kucharský

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí