Sportovní hry

Svazové sportovní hry v roce 2019

Milé sportovkyně, vážení sportovci, přátelé, po nejasném období přichází jasná zpráva. Není ale nijak milá. Výkonná rada schválila rozpočet odborového svazu a zkrátila položku na sportovní hry, takže letos uspořádáme turnaj jenom jeden, a to v turnaj v nohejbalu.

Termín nohejbalu je tradiční:

Nohejbal trojic mužů a smíšených družstev

(České Budějovice, 31. května 2. června 2019, záloha za přihlášené družstvo 2000 Kč + 300 Kč nevratné startovné za každého člena týmu)

Pokud se bude chtít vaše ZO turnaje v nohejbale zúčastnit, stačí vyplnit přiložený formulář předběžné přihlášky (viz níže jako soubor ke stažení) a zaslat jej na adresu: OS zdravotnictví a sociální péče ČR, Mgr. Ladislav Kucharský, Malinovského náměstí 4, BRNO, 602 00, a to tak, aby byla přihláška doručena nejpozději do konce března 2019. Přihlášky, které budou doručeny po tomto datu, nebudou zaregistrovány. Seznam zaregistrovaných družstev bude uveřejněn v Bulletinu č. 4, který vyjde v dubnu 2019.

Několik důležitých informací pro vaše rozhodování:

a) vysílající organizace hradí dopravu svých účastníků a požadovanou zálohu a nevratné startovné. Záloha bude po skončení turnaje, v případě, že se přihlášené družstvo turnaje zúčastní, vrácena zpět na účet ZO

b) odborový svaz bude hradit ubytování, stravování, pronájem sportovišť, ceny a další náklady spojené s organizací turnajů

c) všichni hráči, které základní organizace na turnaj vyšle, musí být členem našeho odborového svazu

d) turnaje jsou plánovány jako víkendové (příjezd v pátek večer, odjezd v neděli dopoledne)

Počet členů družstva:

nohejbal tříčlenné družstvo + možno vyslat 1 náhradníka

(Náhradníkem je myšleno: vedoucí družstva, hráč na střídání)

Zálohu a startovné hradí zaregistrovaná družstva až po obdržení propozic daného turnaje! Propozice se závaznou přihláškou budou předběžně přihlášeným družstvům rozesílány nejpozději měsíc před konáním turnaje.

Pokyny k vyplnění formuláře předběžné přihlášky:

V přihlášce, prosím, čitelně vyplňte všechny požadované údaje. V případě, že máte zájem se nabízeného turnaje zúčastnit s více družstvy, uveďte jejich počet na přihlášce.

Podrobnější informace podá Mgr. Ladislav Kucharský, 736 504 774, kucharsky.ladislav@cmkos.cz

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Můj plat/mzda se v roce 2019

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí