Volejbal

Od roku 2017 se turnaj ve volejbalu konat nebude.

Volejbal smíšených družstev (nejméně dvě ženy v družstvu) je jedním z tradičních turnajů odborového svazu.

Účastní se šestičlenné družstvo a je možné vyslat 4 náhradníky. Náhradníkem je myšlen vedoucí družstva nebo hráči na střídání.

Pokud se chce odborová organizace některého turnaje zúčastnit, musí vyplnit a včas zaslat formulář předběžné přihlášky

Zálohu a startovné hradí zaregistrovaná družstva až po obdržení propozic daného turnaje! Propozice se závaznou přihláškou budou předběžně přihlášeným družstvům rozesílány nejpozději měsíc před konáním turnaje.

Další články

07.12.2015, 15:26 / Aktualizace: 14.12.2015, 10:12

Turnaj ve volejbale uzavřel sportovní hry 2015

Ve sportovní hale ČKD Blansko se již tradičně, letos ve dnech 6. – 8. listopadu, uskutečnil závěrečný turnaj našich sportovních her, a to turnaj ve volejbale.

26.05.2014, 13:31

Podzimní turnaj ve volejbale

Na sklonku nádherného podzimu se ve sportovní hale ČKD Blansko uskutečnil závěrečný turnaj našich sportovních her v roce 2013, a to turnaj ve volejbale.

16.01.2013, 14:47

Svazový volejbal se vrátil do Ostravy

Poslední z turnajů svazových sportovních her, turnaj ve volejbalu, se konal 9. – 11. listopadu 2012 a po dlouhých šesti letech vrátil zpět na půdu našeho černého srdce republiky, do Ostravy. Po slibném počtu předběžně přihlášených se nám ale postupem času mnoho družstev odhlásilo, což samotné odhlášené může jenom mrzet! Zápasy neztratily nic na své bojovnosti a některé byly skutečně velmi zajímavé.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí