Právní a sociální oddělení

Právní a ekonomické analýzy a poradenství zajišťují pro odborový svaz, odborové organizace, funkcionáře i členy odborového svazu zaměstnanci OS a také advokát spolupracující s OS JUDr. Dominik Brůha, PhD., (bruha@akbr.cz) a advokátky spolupracující s OS JUDr. Hana Lisá (lisa.hana@cmkos.cz) a JUDr. Zuzana Dufalová.

Velmi rychlou právní pomoc členům odborového svazu zajišťuje také významný svazový benefit - odborové pojištění D.A.S. - podrobnosti viz na: http://osz.cmkos.cz/cz/informace-pro-cleny-a-odborove-organizace/clenske-vyhody/pojisteni-das.aspx

Mgr. Ing. Štěpánka Řandová

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí