Ročník 2012

V roce 2012 Bulletin vycházel vždy jako dvojčíslo.

11.12.2012, 14:18 / Aktualizace: 11.12.2012, 14:22

Bulletin 11-12 2012

Prosincový Bulletin se věnuje celostátní konferenci, přináší informace o prosazovaném zvýšení platů v sociálních službách a o úspěšném uhájení odměňování platem pro sociální služby, jimž hrozil přechod na mzdy, což by mohlo vést k poklesu příjmů zaměstnanců. Informuje o úspěšném vybojování sociálního programu pro záchranáře. Radí, jak má správně vypadat rozvržení pracovní doby v turnusech, i jaké jsou právní náležitosti čerpání mateřské a rodičovské dovolené.

28.10.2012, 19:52 / Aktualizace: 28.10.2012, 19:56

Bulletin 9-10 2012

Podzimní Bulletin přináší velmi podrobné srovnání profese všeobecná zdravotní sestra a zdravotnický asistent, informace potřebné pro kolektivní vyjdenávání v oblasti mezd a platů a další praktické rady a informace.

23.08.2012, 13:35 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:18

Bulletin 7-8 2012

Prázdninový Bulletin přináší informace o hospodaření nemocnic, o chystaném zvýšení platů v sociálních službách a návrzích zákonů.

20.06.2012, 07:30 / Aktualizace: 20.06.2012, 07:36

Bulletin 5-6 2012

Bulletin přináší zpravodajství z happeningů před ministerstvy a dalších protestních akcí, včetně vzkazů odborářů ministrovi Hegerovi.

23.04.2012, 10:18 / Aktualizace: 20.06.2012, 07:27

Bulletin 3-4 2012

Bulletin přináší podrobné zpravodajství z březnové demonstrace proti zhoršení dostupnosti zdravotní péče a z dubnové demonstrace STOP vládě.

02.04.2012, 16:19 / Aktualizace: 23.08.2012, 13:39

Bulletin 1-2 2012

První číslo Bulletinu v roce 2012 přináší názory na chystanou reformu zdravotnictví, diskusi o připravované komoře nelékařů, ohlíží se za vyjednáváním o zvýšení platů v sociálních službách a informuje o změnách platných od roku 2012.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí