Ročník 2013

V roce 2013 Bulletin vycházel vždy jako dvojčíslo.

12.12.2013, 08:45 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:14

Bulletin 11-12 2013

Poslední číslo Bulletinu v roce 2013 přináší, mimo jiné, informace o platbě členských příspěvků a tvorbě Zajišťovacího fondu v roce 2014, zprávy o činnosti sekcí a jejich záměrech, příběh o vyhraném soudním sporu, zamyšlení nad pracovními podmínkami zaměstnanců, informaci o mzdách v národním hospodářství a platech v sociálních službách.

11.10.2013, 09:23 / Aktualizace: 11.10.2013, 09:24

Bulletin 9-10 2013

Podzimní Bulletin informuje o tom, že odborový svaz vyhlásil stávkovou pohotovost, přináší podrobné zpravodajství o aktuální situaci ve zdravotnictví a sociální péči, věnuje se nadcházejícím volbám do Poslanecké sněmovny a nechybějí v něm ani zajímavé právní rady.

16.08.2013, 07:56 / Aktualizace: 11.09.2013, 08:55

Bulletin 7-8 2013

Prázdninový Bulletin 2013 se věnuje novelizaci zákoníku práce, dokumentaci a hlášení pracovních úrazů, stále aktuální otázce přesčasové práce, jejích limitů a úhradě, přináší informace o Zajišťovacím fondu a zprávy o jednání se členy nové vlády.

19.06.2013, 10:58 / Aktualizace: 11.09.2013, 08:56

Bulletin 5-6 2013

Třetí číslo Bulletinu v roce 2013 například přináší zprávy o boji odborového svazu za záchranu českého lázeňství, praktické informace pro kolegy postižené povodněmi o nabízené pomoci odborového svazu, informace akcích sekce zdravotnických záchranných služeb a sekce pracovníků hygienické služby, zprávy z jednání krajských konferencí i právní rady.

23.04.2013, 14:32 / Aktualizace: 23.04.2013, 14:33

Bulletin 3-4 2013

Druhé číslo svazového Bulletinu například přináší zprávy o jednání krajských rad s novými hejtmany, případně širšími vedeními krajů, informuje o jednání představitelů odborů s prezidentem Milošem Zemanem a o projednávání vážné situace lázeňství na půdě Senátu, radí, jak je to s úhradou za výpis ze zdravotnické dokumentace či s vydáváním posudků o zdravotní způsobilosti zaměstnance.

20.02.2013, 14:07 / Aktualizace: 04.03.2013, 13:32

Bulletin 1-2 2013

První číslo Bulletinu v roce 2013 mapuje usilování odborového svazu o zvýšení platových tarifů zaměstnanců sociálních služeb, upozorňuje na nové nebezpečí hrozící nemocnicím –snahu o jejich ekonomickou likvidaci prostřednictví úhradové vyhlášky. Bulletin dál, mimo jiné, přináší informace o jednání krajských rad s novými představiteli krajů, diskusi o situaci ve vykazování a proplácení přesčasů a informace o výdajích a počtech zaměstnaců ve zdravotnictví.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí