Ročník 2014

V roce 2014 vyšlo 6 čísel Bulletinu.

08.12.2014, 14:19 / Aktualizace: 08.12.2014, 14:37

Bulletin 11-12 2014

Poslední číslo Bulletinu v roce 2014 přináší obsáhlé zpravodajství ze sjezdu OS a informuje o novinkách, které začnou platit v roce 2015.

21.10.2014, 11:11 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:15

Bulletin 9-10 2014

Bulletin seznamuje s vyjednáváním OS o zvýšení platů a mezd a jeho výsledky, informuje o krajských konferencí, nově zvolených krajských radách, nově zvolených členech výkonné rady a navržených kandidátech do dozorčí rady OS.

02.09.2014, 09:07 / Aktualizace: 02.09.2014, 09:09

Bulletin 7-8 2014

Čtvrté číslo Bulletinu v roce 2014 informuje o nadcházejících krajských volebních konferencích, vyzývá k účasti v říjnových volbách, připomíná právní pomoc členům jako jeden z nejdůležitějších benefitů a informuje o změně týkající se Zajišťovacího fondu.

24.06.2014, 11:00 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:16

Bulletin 5-6 2014

Třetí číslo Bulletinu v roce 2014 seznamuje s jednáními, které vedení OS vede s představiteli vlády a dalšími partnery kvůli platům a pracovním podmínkám ve zdravotnictví a sociální péči.

05.05.2014, 15:04 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:16

Bulletin 3-4 2014

Druhé číslo Bulletinu v roce 2014 podrobně informuje o VI. sjezdu ČMKOS.

20.02.2014, 12:22 / Aktualizace: 18.08.2015, 08:17

Bulletin 1-2 2014

První číslo Bulletinu v roce 2014, kromě jiného, informuje o termínech, místech konání a obsahu jarních porad předsedů odborových organizací se zástupci OS, upozorňuje na nejčastější problémy spojené s fungováním Zajišťovacího fondu, přináší přihlášku na sportovní hry odborového svazu a seznamuje s jejich termíny.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí