Celostátní konference 2012

Celostátní konference Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR se konala v pondělí 12. listopadu a v úterý 13. listopadu 2012 v pražském hotelu DUO. Sešli se na ní 132 delegáti zvolení v září a říjnu na krajských konferencích, aby společně vyhodnotili uplynulé dva roky práce odborového svazu a dohodli se na činnostech a postupech v příštích dvou letech do sjezdu odborového svazu.

Další články

12.11.2012, 17:18 / Aktualizace: 11.01.2013, 12:04

Celostátní konference odborového svazu

Celostátní konference Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR se konala v pondělí 12. listopadu a v úterý 13. listopadu 2012 v pražském hotelu DUO.

více informací

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí