VI. sjezd OSZSP ČR

VI. sjezd Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR, který konal ve dnech 24. - 26. listopadu 2010, zhodnotil práci za uplynulé čtyřleté období a přijal program odborového svazu na příští čtyři roky, schválil stanovy a finanční řád odborového svazu.
Sjezd zvolil nové vedení odborového svazu: předsedkyní se stala Bc. Dagmar Žitníková, místopředsedkyní Ing. Ivana Břeňková a místopředsedou Mgr. Ladislav Kucharský.
Sjezd zvolil novou dozorčí radu odborového svazu a zároveň rozšířil počet jejích členů ze sedmi na devět.

Další články

15.04.2012, 09:18 / Aktualizace: 15.04.2012, 10:04

Zpráva o VI. sjezdu Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR

VI. sjezd Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR se konal ve dnech 24. - 26. listopadu 2010 v hotelu Černigov v Hradci Králové. Na krajských konferencích, které se konaly od 20. září do 18. října 2010, bylo na sjezd zvoleno celkem 175 delegátů, kteří zastupovali na 400 odborových organizací, delegáty sjezdu byli také členové výkonné rady a dozorčí rady, celkem je tedy 196 delegátů.

15.04.2012, 09:56 / Aktualizace: 15.04.2012, 10:15

Vystoupení hostů

Premiér Petr Nečas se omluvil kvůli zasedání vlády a dalším pracovním povinnostem, ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek a ministr zdravotnictví Leoš Heger a další pozvaní hosté sjezd navštívili a promluvili na něm.

15.04.2012, 11:01 / Aktualizace: 16.11.2016, 14:11

Dokumenty přijaté na sjezdu

Sjezd OS projednal a schválil program činnosti na příští čtyři roky, stanovy OS, usnesení a zprávu o činnosti dozorčí rady. V listopadu 2014 na VII. sjezdu OS byly tyto dokumenty nahrazeny novými.

15.04.2012, 11:28

Sjezdové bulletiny

Informace o sjezdu aktuálně zachycovaly sjezdové bulletiny. Vyšla celkem tři čísla.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí