Jsme tu pro Vás

Odměňování a vyjednávání o něm na všech úrovních věnuje Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR mimořádnou pozornost.

Svým členům i základním organizacím poskytujeme bezplatně odborné konzultace v oblasti mezd a platů, podporu při kolektivním vyjednávání a  pomáháme s určením správné platové třídy. Odborníci OSZSP ČR se také podílejí na přípravě katalogu prací a jiných právních předpisů z oblasti odměňování, sledují platné právní předpisy a připravují statistická šetření z resortu zdravotnictví i sociálních služeb.

Garantem problematiky odměňování je místopředsedkyně odborového svazu Ing. Ivana Břeňková. Odborné konzultace členům i základním organizacím poskytuje Ing. Jindřiška Chválová. Budete-li se na nás obracet, uveďte, prosím, své jméno, název organizace a organizační číslo, které najdete na razítku odborové organizace.

Ing. Ivana Břeňková

místopředsedkyně OS
garant problematiky odměňování
Mob.: 736 504 772 = pps
brenkova.ivana@cmkos.cz
Ivana

Ing. Tereza Havelková

poradkyně pro ekonomiku
rodičovská dovolená
Tereza

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí