Jsme tu pro Vás

Právní a ekonomické problematice se věnují odborníci z oboru práva a ekonomie v rámci právního a sociálního oddělení Odborového svazu, kteří poskytují nejen konzultace a odpovědi na konkrétní dotazy odborových organizací a členů, ale také podporují odborové organizace svojí účastí na jednání se zaměstnavatelem, poskytují pomoc při tvorbě kolektivní smlouvy. V neposlední řadě také připravují připomínky k legislativním návrhům zejména z oblasti zdravotního práva a pracovního práva. Budete-li naše odborníky kontaktovat, uveďte nejen své jméno a příjmení, ale i údaj o svém členství v odborném svazu nebo v odborové organizaci (název organizace a její číslo).

Právní a ekonomické analýzy a poradenství zajišťují pro odborový svaz, odborové organizace, funkcionáře i členy odborového svazu zaměstnanci OS (viz na: http://osz.cmkos.cz/cz/nasi-lide/zamestnanci/pravni-a-socialni-oddeleni.aspx) a také advokát spolupracující s OS JUDr. Dominik Brůha, PhD., (bruha@akbr.cz) a advokátky spolupracující s OS JUDr. Hana Lisá (lisa.hana@cmkos.cz) a JUDr. Zuzana Dufalová.

Velmi rychlou právní pomoc členům odborového svazu zajišťuje také významný svazový benefit - odborové pojištění D.A.S. - podrobnosti viz na: http://osz.cmkos.cz/cz/informace-pro-cleny-a-odborove-organizace/clenske-vyhody/pojisteni-das.aspx

Poskytování právního poradenství a podmínky pro přiznání práva na právní zastoupení upravuje Řád právní pomoci OSZSP ČR.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Platy a mzdy u nás se od roku 2017, případně již od konce roku 2016

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí