Bc. Dagmar Žitníková

Mob.: 736 504 743 = pps
E-mail.: zitnikova.dagmar@cmkos.cz
Dagmar

Bc. Dagmar Žitníková se narodila 3. 5. 1963 v Čeladné. Základní školu navštěvovala ve Vidči u Rožnova pod Radhoštěm. V roce 1982 odmaturovala na Střední zdravotnické škole v Hranicích na Moravě. V rámci prohlubování kvalifikace absolvovala specializační studium anestézie, resuscitace a intenzivní péče na IDVZP v Brně. V letech 2007 až 2010 si doplnila vzdělání bakalářským studiem na Vysoké škole aplikovaného práva v Praze, které zakončila státní zkouškou. Do prvního zaměstnání nastoupila ve Fakultní nemocnici v Olomouci na centrální operační sály a jednotku intenzivní péče. V rámci profesní praxe pracovala v domově důchodců a v ústavu pro mentálně postižené děti. Tři roky vykonávala povolání obvodní sestry. Od roku 1992 pracovala v Nemocnici ve Valašském Meziříčí na anesteziologicko-resuscitačním oddělení. Od 1. 1. 2004, po oddělení záchranné služby od nemocnice, pracovala jako všeobecná sestra v Územním středisku zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje na pracovišti ve Valašském Meziříčí.

Zkušenosti v odborech sbírá od roku 1998. V roce 2002 byla zvolena do výkonné rady OS, k 1. 5. 2005 na tuto funkci rezignovala. Dne 2. 12. 2005 byla na celostátní konferenci zvolena místopředsedkyní a vystřídala tak Janu Dvořákovou, která ve funkci skončila ze zdravotních důvodů. V roce 2006 byla znovu zvolena do funkce místopředsedkyně. Dne 25. 11. 2010 byla na VI. sjezdu OSZSP ČR v Hradci Králové zvolena do funkce předsedkyně OS, na VII. sjezdu OSZSP ČR dne 21. 11. 2014 byla do funkce předsedkyně zvolena znovu.

Je vdaná a má dvě děti a čtyři vnoučata. Ve volných chvílích se snaží věnovat rodině a ráda si čte. Jejím oblíbeným žánrem je literatura faktu a historické romány.

Přidat RSS kanál

ZAJIŠŤOVACÍ FOND

Bulletin

Bulletin OS zdravotnictví a sociální péče ČR je určený funkcionářům i členům odborových organizací. V roce 2017 vychází Bulletin měsíčně a pouze v elektronické verzi.

Osobních ochranných prostředků v práci

Archiv anket > Celkem hlasovalo: 12 lidí