AČMN napsala vládě kvůli nemocnicím, má podporu OS

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR dlouhodobě varuje před chystaným drastickým rušením lůžkových oddělení i celých nemocnic. Proti rušení nemocnic se velmi hlasitě ozývají i zaměstnavatelé. Asociace českých a moravských nemocnic napsala 26. dubna dopis, který je adresován Vládě ČR. Asociace požaduje, aby se problémem rušení lůžek v nemocnicích zabývala vláda a aby ujistila občany České republiky, že nedojde k ohrožení a rušení desítek regionálních nemocnic.

Odborový svaz sdílí obavy AČMN, souhlasí s jejími argumenty a podporuje požadavek, aby se závažnou situací ohrožených nemocnic zabývala vláda.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...