AČMN napsala vládě kvůli nemocnicím, má podporu OS

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR dlouhodobě varuje před chystaným drastickým rušením lůžkových oddělení i celých nemocnic. Proti rušení nemocnic se velmi hlasitě ozývají i zaměstnavatelé. Asociace českých a moravských nemocnic napsala 26. dubna dopis, který je adresován Vládě ČR. Asociace požaduje, aby se problémem rušení lůžek v nemocnicích zabývala vláda a aby ujistila občany České republiky, že nedojde k ohrožení a rušení desítek regionálních nemocnic.

Odborový svaz sdílí obavy AČMN, souhlasí s jejími argumenty a podporuje požadavek, aby se závažnou situací ohrožených nemocnic zabývala vláda.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj