Stupnice platových tarifů podle tříd a platových stupňů

Nařízením vlády č. 448/2011 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, s účinností od 1. ledna 2012 došlo k rozšíření příloh, podle kterých lze zaměstnance ve veřejných službách a správě zařadit do stupnic platových tarifů.

Jednotlivé stupnice platových tarifů podle tříd a platových stupňů viz níže jako soubor ke stažení.

Poznámka k příloze č. 1 nařízení vlády: Stupnice se vztahuje na zaměstnance ve veřejných službách a správě, kteří nejsou uvedeni a zařazeni podle stupnic platových tarifů příloh č. 2, 3, 4 a 5 uvedených v nařízení vlády č. 448/2011 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb. Nařízení vlády č. 448/2011 Sb. nabylo účinnosti dnem 1. ledna 2012.

Aktuality 17. 4. 2024 / 21:55

Proč odborový svaz usiluje o zvyšování platových tarifů?

Vytrvalý tlak představitelů Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR na růst platových tarifů se odehrává prakticky každý rok.

Aktuality 4. 1. 2024 / 13:08

Změny v odměňování a sociálním zabezpečení zaměstnanců – 2024

Stejně jako na začátku každého roku i letos dochází ke změně řady právních předpisů v oblasti pracovního práva, odměňování a sociálního zabezpečení zaměstnanců.

Aktuality 4. 1. 2023 / 13:58

Změny v odměňování a sociálním zabezpečení zaměstnanců – 2023