Blahopřání Sestře roku Veronice Petrášové

Letošní 20. ročník Sestry roku zná od 30. září své vítězky. Jednou z nich je Veronika Petrášová, staniční sestra z novorozenecké JIP ve Fakultní nemocnici v Ostravě a členka našeho odborového svazu. Zvítězila v kategorii Nejlepší zdravotní sestra roku 2019 v přímé ošetřovatelské péči, získala také nejvíc hlasů v on-line anketě Sestra mého srdce.

Její kolegyně považují svoji Verunku za báječného a empatického člověka, milou kamarádku a odbornici na svém místě a z její výhry také měly obrovskou radost. Díky nim o výhře víme také my.

Paní Veronice blahopřejeme a děkujeme jí za obětavou práci, úsměv a pohodu, kterou šíří kolem sebe.

Aktuality 6. 6. 2022 / 14:43

Hrdinové mezi námi

Nedá mi, abych nereagovala na nešťastnou událost, která se odehrála v tomto týdnu v Domově Alzheimer v Roztokách u Prahy.

Aktuality 2. 6. 2022 / 20:06

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 1. 6. 2022 / 20:37

Komplikovaný Olomoucký kraj

Možná vás titulek Komplikovaný Olomoucký kraj překvapil, ale s určitou dávkou smutku a rozhořčení musím konstatovat, že jsem se nespletl a opravdu je to tak.