Českobudějovičtí odboráři v aquaparku a na muzikálu

Na soboty 16. a 23. října jsme pro naše zaměstnance připravili zájezd do Aquapalace Čestlice. Tento plán nám v minulém roce zhatila epidemická situace. I tentokrát covid oslabil naše řady, ale přesto se nakonec podařilo vypravit celkem čtyři autobusy ( + jeden transit) zaměstnanců a jejich ratolestí do vodního světa aquaparku. Akce se setkala s velkými pozitivními ohlasy a zřejmě se stane stálicí mezi našimi zážitkovými aktivitami pro zaměstnance nemocnice.

Pro naše zaměstnance jsme přichystali také zájezd na nový muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská. Aby se mohli zúčastnit v co největší míře lidé ze směnných provozů, naplánovali jsme opět soboty, a to 13. a 20. listopadu. Součástí muzikálových akcí jsou vždy dopolední nákupy v obchodním domě IKEA Zličín. I tentokrát byla účast hojná a celkem jsme vypravili tři autobusy.

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.