Českobudějovičtí odboráři v aquaparku a na muzikálu

Na soboty 16. a 23. října jsme pro naše zaměstnance připravili zájezd do Aquapalace Čestlice. Tento plán nám v minulém roce zhatila epidemická situace. I tentokrát covid oslabil naše řady, ale přesto se nakonec podařilo vypravit celkem čtyři autobusy ( + jeden transit) zaměstnanců a jejich ratolestí do vodního světa aquaparku. Akce se setkala s velkými pozitivními ohlasy a zřejmě se stane stálicí mezi našimi zážitkovými aktivitami pro zaměstnance nemocnice.

Pro naše zaměstnance jsme přichystali také zájezd na nový muzikál s hity Waldemara Matušky Láska nebeská. Aby se mohli zúčastnit v co největší míře lidé ze směnných provozů, naplánovali jsme opět soboty, a to 13. a 20. listopadu. Součástí muzikálových akcí jsou vždy dopolední nákupy v obchodním domě IKEA Zličín. I tentokrát byla účast hojná a celkem jsme vypravili tři autobusy.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.