Českobudějovičtí odboráři vyrazili na zámek Konopiště, potom na Čarodějku

V sobotu 28. září jsme pro zaměstnance budějovické nemocnice uspořádali zájezd na muzikál Čarodějka v divadle Goja music hall v Praze. Tradičně jsou naše akce spojeny s dopolední zastávkou v obchodním domě Ikea Zličín. Vzhledem k tomu, že se jednalo o státní svátek, kdy jsou obchody zavřeny, zvolili jsme před vlastním představením náhradní program, a to návštěvu zámku Konopiště.

V případě zájmu si každý mohl individuálně vybrat z několika prohlídkových tras, nebo trávit volný čas procházkou v krásném parku, či si dát kávu v zámecké restauraci. Zpestřením se hned na začátku stala hromadná jízda vláčkem z parkoviště přímo na zámek Konopiště.

V odpoledním programu nás čekal slavný mezinárodní muzikál Čarodějka v českém zpracování divadla Goja music hall. Podle reakcí publika se příběh čarodějek ze země OZ líbil. Navíc jsme měli po skončení nečekaný přídavek v podobě oslavy 17. narozenin představitelky jedné z hlavních rolí Natálie Grossové přímo na jevišti.

Foto Irena Čapková

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.