Českobudějovičtí odboráři vyrazili na zámek Konopiště, potom na Čarodějku

V sobotu 28. září jsme pro zaměstnance budějovické nemocnice uspořádali zájezd na muzikál Čarodějka v divadle Goja music hall v Praze. Tradičně jsou naše akce spojeny s dopolední zastávkou v obchodním domě Ikea Zličín. Vzhledem k tomu, že se jednalo o státní svátek, kdy jsou obchody zavřeny, zvolili jsme před vlastním představením náhradní program, a to návštěvu zámku Konopiště.

V případě zájmu si každý mohl individuálně vybrat z několika prohlídkových tras, nebo trávit volný čas procházkou v krásném parku, či si dát kávu v zámecké restauraci. Zpestřením se hned na začátku stala hromadná jízda vláčkem z parkoviště přímo na zámek Konopiště.

V odpoledním programu nás čekal slavný mezinárodní muzikál Čarodějka v českém zpracování divadla Goja music hall. Podle reakcí publika se příběh čarodějek ze země OZ líbil. Navíc jsme měli po skončení nečekaný přídavek v podobě oslavy 17. narozenin představitelky jedné z hlavních rolí Natálie Grossové přímo na jevišti.

Foto Irena Čapková

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.