Čeští a slovenští odboráři jednali o spolupráci ve společnosti AGEL

Předsedové centrál zdravotnických odborových organizací z České republiky a Slovenska a zástupci odborů ze společnosti AGEL a.s. a AGEL SK a.s. se sešli v sobotu 8. září 2012 v Bystřici nad Pernštejnem.

Předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Bc. Dagmar Žitníková, předseda Slovenského odborového svazu zdravotnictví a sociálních služeb Mgr. Anton Szalay a předseda Lékařského odborového klubu-Svazu českých lékařů MUDr. Martin Engel doporučili odborářům firmy AGEL a.s. a AGEL SK a.s., aby za jejich podpory vytvořili Evropskou radu zaměstnanců AGEL.

Evropská rada zaměstnanců je institut, který se vytváří v podnicích s mezinárodním dosahem. V praxi se vznikem Evropské rady zaměstnanců prohloubí sociální dialog se zaměstnavatelem, a tím se umožní zlepšit pracovní a sociální podmínky zaměstnanců ve firmě AGEL a.s.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj