Čeští a slovenští odboráři jednali o spolupráci ve společnosti AGEL

Předsedové centrál zdravotnických odborových organizací z České republiky a Slovenska a zástupci odborů ze společnosti AGEL a.s. a AGEL SK a.s. se sešli v sobotu 8. září 2012 v Bystřici nad Pernštejnem.

Předsedkyně Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR Bc. Dagmar Žitníková, předseda Slovenského odborového svazu zdravotnictví a sociálních služeb Mgr. Anton Szalay a předseda Lékařského odborového klubu-Svazu českých lékařů MUDr. Martin Engel doporučili odborářům firmy AGEL a.s. a AGEL SK a.s., aby za jejich podpory vytvořili Evropskou radu zaměstnanců AGEL.

Evropská rada zaměstnanců je institut, který se vytváří v podnicích s mezinárodním dosahem. V praxi se vznikem Evropské rady zaměstnanců prohloubí sociální dialog se zaměstnavatelem, a tím se umožní zlepšit pracovní a sociální podmínky zaměstnanců ve firmě AGEL a.s.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...