ČMKOS hledá nejlepší příběh spojený s odbory

Milé odborářky, milí odboráři,

i když se vnímání odborů ve společnosti zlepšuje, o potřebnosti odborů stále mnoho lidí pochybuje. Pojďme to společně změnit!

Pomohlo vám členství v odborech?

Vyřešili jste díky svému členství v odborech problém, který byste sami zvládli jen těžko?

Zažili jste díky odborům příjemné chvíle?

PODĚLTE SE O SVŮJ PŘÍBĚH O TOM, ŽE ČLENSTVÍ V ODBORECH MÁ SMYSL!

Zapojte se do soutěže o nejlepší příběh spojený s odbory, kterou dnešním dnem vyhlašuje Českomoravská konfederace odborových svazů. Tři nejlepší autoři se mohou těšit na gastronomický zážitek spojený s diskusí s předsedou ČMKOS a absolutní vítěz bude navíc ve dnech 27. – 28. dubna 2018 hostem VII. sjezdu ČMKOS.

Plakát soutěže a její pravidla najdete také na www.cmkos.cz

Všechny odborové svazy a jejich členské odborové organizace prosíme o podporu a sdílení informace o této soutěži. Podpořte tuto akci. Nejlepším důkazem o smyslu členství v odborech jsou reálné příběhy. Příběhy členů je možné posílat do 15. března 2018.

Všem předem děkujeme.

S pozdravem

Ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...