ČMKOS hledá nejlepší příběh spojený s odbory

Milé odborářky, milí odboráři,

i když se vnímání odborů ve společnosti zlepšuje, o potřebnosti odborů stále mnoho lidí pochybuje. Pojďme to společně změnit!

Pomohlo vám členství v odborech?

Vyřešili jste díky svému členství v odborech problém, který byste sami zvládli jen těžko?

Zažili jste díky odborům příjemné chvíle?

PODĚLTE SE O SVŮJ PŘÍBĚH O TOM, ŽE ČLENSTVÍ V ODBORECH MÁ SMYSL!

Zapojte se do soutěže o nejlepší příběh spojený s odbory, kterou dnešním dnem vyhlašuje Českomoravská konfederace odborových svazů. Tři nejlepší autoři se mohou těšit na gastronomický zážitek spojený s diskusí s předsedou ČMKOS a absolutní vítěz bude navíc ve dnech 27. – 28. dubna 2018 hostem VII. sjezdu ČMKOS.

Plakát soutěže a její pravidla najdete také na www.cmkos.cz

Všechny odborové svazy a jejich členské odborové organizace prosíme o podporu a sdílení informace o této soutěži. Podpořte tuto akci. Nejlepším důkazem o smyslu členství v odborech jsou reálné příběhy. Příběhy členů je možné posílat do 15. března 2018.

Všem předem děkujeme.

S pozdravem

Ing. Radka Sokolová, místopředsedkyně ČMKOS

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj