Co vzkazují delegáti sjezdu ministrovi zdravotnictví? PODÍVEJTE SE!

Poprvé v historii odborového svazu se stalo, že se jeho sjezdu nezúčastnil ministr zdravotnictví! Omluvil se, že má něco důležitějšího, slíbil, že pošle zdravici a svého náměstka. Počítalo se, že náměstek bude mít deseti až patnáctiminutové vystoupení. Zdravice ministra ani po urgenci nedorazila. Náměstek Josef Pavlovic dorazil, a to se značným zpožděním, chvíli poseděl a potom beze slova odešel.

Co tomu říkali delegáti sjezdu? Co vzkazují ministrovi zdravotnictví Vlastimilu Válkovi? Podívejte se na šest videí s jejich vzkazy na: https://youtube.com/channel/UCLPAShNkxXMPsU4XbdIHoYQ

Poděkování a pozdrav předsedkyně odborového svazu Dagmar Žitníkové najdete na: https://www.youtube.com/watch?v=UruDh7fkQdg

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 31. 1. 2023 / 12:08

Podporujeme kolegy odboráře z OS KOVO NEXEN TIRE

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR podporuje kolegy odboráře z OS KOVO NEXEN TIRE, kteří v úterý 31. ledna zahájili v souvislosti s kolektivním vyjednáváním stávku.

Aktuality 31. 1. 2023 / 10:49

Podpořili jsme britské odboráře v jejich obraně práva na stávku

Vláda Velké Británie útočí na právo na stávku a navrhuje legislativu, která přitvrdí podmínky pro stávkující odbory veřejných služeb, včetně zdravotnictví.