Den dětí ve Fakultní nemocnici Ostrava

Dne 7. června 2018 zorganizoval výbor Základní organizace OSZSP ČR Fakultní nemocnice Ostrava pro děti členů odborové organizace akci Dětský den. Počasí nám přálo, a tak mohly děti plně využít atrakce, které jsme pro ně připravili. Těm nejmenším udělal velkou radost skákací hrad. Pozadu nezůstalo ani malování na obličej či soutěž v lukostřelbě. Závěr akce pak patřil táboráku a opékání špekáčků.

Z reakcí zúčastněných bylo zřejmé, že si krásné odpoledne užili nejen ti nejmenší, ale i jejich doprovody.

Zájem ze strany členů nás velmi potěšil a už jsme začali přemýšlet, čím děti překvapíme příští rok.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

Poděkování odborářkám v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.