Dobřanští odboráři jednali na konferenci a již tradičně se také bavili na oslavě MDŽ

V pátek 9. března se konala v ZO Psychiatrické nemocnice v Dobřanech konference spojená s tradiční oslavou MDŽ.

Na konferenci byl kromě jiného schválen i nový benefit pro členy, a to příspěvek na rekreaci. Dále byla všem nabídnuta možnost využití karty MultiSport na jeden měsíc zdarma s tím, že dle zájmu na ni bude poskytován příspěvek odborové organizace.

Přítomní byli seznámeni s tím, že došlo k podpisu nové kolektivní smlouvy, která byla schválena vedením den před konferencí, tedy 8. 3. 2018.

Po ukončení schváleného programu začala oslava Mezinárodního dne žen, která byla zahájena vystoupením Haliny Pawlowské se zábavným pořadem Chuť do života. Kromě tohoto vystoupení, které bylo všemi přítomnými hodnoceno velice kladně, byly naše členky obdarovány dárkovým poukazem na nákup zboží v prodejnách Teta. Ani přítomní muži nepřišli zkrátka a dostali poukaz na nápoje. Občerstvení a dobré moravské víno bylo pro všechny zdarma.

Po skončení pořadu Haliny Pawlowské, hrála k tanci a poslechu hudební skupina Elán revival, která všechny zvedla ze židlí na parket hned při první písničce, což není vždy obvyklé.

Jednání konference i celého dalšího programu se zúčastnili také místopředsedové OS Ivana Břeňková a Lubomír Francl a regionální manažer Václav Matoušek.

Luboš Francl nezapřel v sobě zpěváka a hudebníka a spolu s kapelou vystřihl pár pěkných lidových písniček, za které byl odměněn velkým potleskem.

Foto Miloslav Toušek

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.