Jáchymovští odboráři si z Českých sportovních her odvezli bronz z nohejbalu

Odboráři z Jáchymova, vyslaní odborovým svazem na druhý ročník Českých sportovních her, zde 9. září na turnaji v nohejbalu získali bronzovou medaili. Na Českých sportovních hrách jde o společné sportování zaměstnanců a zaměstnavatelů, které je součástí Evropského týdne sportu. Loni se do těchto her, konaných pod záštitou ČMKOS, zapojilo přes 250 sportovců, kteří se utkali v sedmi disciplínách. A jáchymovští odboráři loňský nohejbalový turnaj dokonce vyhráli!

Jak doplňuje předsedkyně odborové organizace Léčebných lázní Jáchymov Helena Šebestová, jáchymovští jsou v odborovém svazu dobře známí svými kvalitními výkony nejen v nohejbale, ale také v kuželkách. Během roku se odborová organizace snaží zajišťovat i finanční podporu pravidelných tréninků pro odboráře – sportovce.

Škála sportovních zaměření odborářů z jáchymovských lázní je široká, od výše zmiňovaných sportů až po tenis, volejbal či v zimě pořádané maškarní lyžování. Bohužel uvolňování sportovně nadaných kolegyň a kolegů na oficiální soutěžní akce je vždy velmi problematické, neboť nelze z provozních důvodů umožnit účast všem, kteří mají zájem o kvalitní sportovní přípravu pro reprezentaci zdejší odborové organizace, potažmo odborového svazu.

Foto Ivana Břeňková

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:11

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.

Aktuality 20. 10. 2022 / 9:48

Vsetínští odboráři si krátce odpočinuli v Turčianských Teplicích

Odborová organizace Sociální služby Vsetín již dva roky plánovala wellness pobyt pro své členy a jejich rodinné příslušníky.

Aktuality 25. 9. 2022 / 20:11

Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

V pátek 23. září 2022 jsme uspořádali každoroční setkání s bývalými zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň.