Jednala sekce nelékařských zdravotnických pracovníků

V pondělí 10. dubna 2017 se sešel na svém jednání výbor sekce nelékařských zdravotnických pracovníků, zúčastnilo se také vedení odborového svazu. Řídícím sekce byl zvolen Bc. Martin Vojáček z ZO FN Ostrava. Hlavním tématem jednání, které vedl místopředseda Lubomír Francl, bylo projednávání připravované novely zákona č. 96/2004 Sb., o nelékařských zdravotnických povoláních, a důsledků, které by z připravovaných změn mohly vyplynout.

Jednání navštívila členka OS a poslankyně Jana Hnyková, která upozornila na navrhované novely tohoto zákona, týkající se čínské medicíny.

Předsedkyně OS Dagmar Žitníková shrnula situaci s projednáváním novely zákoníku práce a požadovaným sjednocením odměňování zdravotnických pracovníků.

Místopředsedkyně OS Ivana Břeňková informovala o snahách harmonizovat podmínky pro práci zdravotnického asistenta v rámci EU a o možných změnách v celoživotním vzdělávání.

Aktuality 9. 3. 2022 / 18:30

Sekce nelékařských zdravotnických pracovníků jednala o odměňování

Jednání výboru sekce nelékařských zdravotnických pracovníků se konalo 24. ledna, z epidemických důvodů a kvůli velké vytíženosti členů sekce se konalo on-line.

Aktuality 15. 10. 2021 / 22:57

Sekce nelékařů o nedostatku zdravotníků a odměňování

V pondělí 20. září 2021 se v Praze po dlouhé době uskutečnilo prezenční jednání sekce nelékařských zdravotnických pracovníků.

Aktuality 24. 7. 2021 / 9:33

Zpráva o činnosti sekce od sjezdu OS do 30. 6. 2021

Sekce nelékařských zdravotnických pracovníků pracovala ve složení Miroslava Jordánová, Radmila Poulová, Irena Šulcová, Bc. Martin Vojáček a Dagmar Volková, která je řídící sekce.