Jednání Žitníkové a Břeňkové o penězích pro sociální služby bylo úspěšné!

Jednání předsedkyně OS Dagmar Žitníková a místopředsedkyně OS Ivany Břeňkové s premiérem Bohuslavem Sobotkou, ministrem financí Andrejem Babišem, ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou a ministrem zdravotnictví Svatoplukem Němečkem, které se konalo ve středu 8. července za účasti zástupců krajů a poskytovatelů sociálních služeb, mělo pozitivní výsledek. Vláda na svém následujícím večerním jednání schválila na dofinancování sociálních služeb pro rok 2015 částku 720 mil. Kč, kterou požadovaly odbory, zaměstnavatelé a kraje.

Věříme, že se tímto zvýšeným objemem financí zlepší vaše pracovní podmínky a vyřeší se problémy zařízení, které v I. kole dotačního řízení dostaly méně peněz.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...