Jednání Žitníkové a Břeňkové o penězích pro sociální služby bylo úspěšné!

Jednání předsedkyně OS Dagmar Žitníková a místopředsedkyně OS Ivany Břeňkové s premiérem Bohuslavem Sobotkou, ministrem financí Andrejem Babišem, ministryní práce a sociálních věcí Michaelou Marksovou a ministrem zdravotnictví Svatoplukem Němečkem, které se konalo ve středu 8. července za účasti zástupců krajů a poskytovatelů sociálních služeb, mělo pozitivní výsledek. Vláda na svém následujícím večerním jednání schválila na dofinancování sociálních služeb pro rok 2015 částku 720 mil. Kč, kterou požadovaly odbory, zaměstnavatelé a kraje.

Věříme, že se tímto zvýšeným objemem financí zlepší vaše pracovní podmínky a vyřeší se problémy zařízení, které v I. kole dotačního řízení dostaly méně peněz.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj