Jihočeská krajská konference – 13. 5. 2013

Zástupci odborových organizací z Jihočeského kraje se sešli na krajské konferenci v pondělí 13. května 2013.

V prvním bodě jednání byli informováni o připravovaném Zajišťovacím fondu odborového svazu. Vedení svazu připomnělo, proč bylo o vzniku Zajišťovacího fondu rozhodnuto, jaké benefity mohou členové z fondu čerpat a jaké budou mít odborové organizace povinnosti, aby vše, tedy úhrady do fondu a následně čerpání, bezproblémově probíhalo.

Fondu a jeho smyslu se věnovala také diskuse účastníků konference.

Delegáti si dále vyslechli informace o personálních změnách na OS, o benefitech, které odborový svaz nabízí a chce nabízet svým členům, informace o spolupráci s ČMKOS a o portálu Odbory Plus, hovořilo se o spolupráci s jinými odborovými svazy včetně spolupráce s evropskými odbory, znovu byla připomenuta petice Voda je lidské právo.

Vedení svazu informovalo o aktuální situaci v resortech a o připravovaných záměrech vlády. Delegáti byli seznámeni s jednáními svazu s premiérem, ministry, byly podány informace z jednání tripartit a jejich pracovních týmů a o připravovaných zákonech.

Zazněly také informace o spolupráci se zaměstnavateli, a to zvláště v rámci projektu bipartitní dialog, a o připravovaných akcích.

Konference si vyslechla zprávu o činnosti jihočeské krajské rady a přijala usnesení krajské konference.

Foto Ladislav Kucharský

Aktuality 7. 6. 2022 / 10:44

Jihočeská krajská rada jednala v třeboňských lázních Aurora

Ve středu 25. května se uskutečnilo další jednání krajské rady Jihočeského kraje. Pořadatelství tentokrát padlo na lázeňskou Třeboň.

Aktuality 10. 5. 2022 / 13:15

Jihočeská KR jednala o nedostatku zaměstnanců, odměňování i sjezdu OS

Dne 20. dubna 2022 jednala krajská rada Jihočeského kraje. Hostitelskou organizací byla ZO Nemocnice Písek, v čele s předsedou Romanem Cardou.

Aktuality 12. 4. 2022 / 13:29

Jihočeská porada s vedením OS – 16. 3. 2022

Jihočeská porada vedení OS s předsedy odborových organizací nebo jejich zástupci se konala ve středu 16. března.