Jihočeská krajská rada jednala v třeboňských lázních Aurora

Ve středu 25. května se uskutečnilo další jednání krajské rady Jihočeského kraje. Pořadatelství tentokrát padlo na lázeňskou Třeboň. Přínosným a příjemným zpestřením byla účast místopředsedkyně odborového svazu Jany Hnykové a místopředsedy svazu Lubomíra Francla.

Tématem byly informace o jednání zástupců Regionální rady ČMKOS s hejtmanem Martinem Kubou a informace členů krajské rady od jednotlivých zaměstnavatelů. Zástupci svazu nás seznámili s informacemi z posledního jednání výkonné rady. Dále jsme probrali témata související s blížícím se sjezdem OS. Na závěr se diskutovalo o vývoji členské základny a krocích sekce pro práci s členskou základnou. Další jednání krajské rady se bude konat 22. června.

Rád bych zároveň touto cestou chtěl jménem krajské rady, ale i osobně, poděkovat dlouholetému regionálnímu manažerovi a kolegovi Vaškovi Matouškovi za spolupráci. Přejeme ti hodně štěstí v dalším profesním i osobním životě.

Vašku, děkujeme.

Foto Jana Hnyková

Aktuality 23. 9. 2022 / 12:13

Jihočeská krajská konference – 22. září 2022

Jihočeská krajská konference jednala ve čtvrtek 22. září.

Aktuality 15. 8. 2022 / 18:07

Jihočeská KR – plnění programu OS

Zpráva jihočeské krajské rady OS o plnění programu OS od VIII. sjezdu odborového svazu do 30. června 2022.

Aktuality 10. 5. 2022 / 13:15

Jihočeská KR jednala o nedostatku zaměstnanců, odměňování i sjezdu OS

Dne 20. dubna 2022 jednala krajská rada Jihočeského kraje. Hostitelskou organizací byla ZO Nemocnice Písek, v čele s předsedou Romanem Cardou.