Jihomoravská krajská konference – 25. 9. 2018

Zástupci odborových organizací z Jihomoravského kraje se sešli na krajské konferenci v úterý 25. září 2018. Na této konferenci se delegáti věnovali plnění programu svazu od sjezdu OS, svazovým dokumentům, využívání svazových benefitů, hospodaření odborového svazu, současné situaci ve zdravotnictví a v sociální péči a dalším aktuálním otázkám.

Konference si vyslechla zprávu předsedy krajské rady Tomáše Havláska o činnosti jihomoravské krajské rady – viz níže jako soubor ke stažení.

V diskusi se účastníci konference věnovali činnosti odborového svazu v příštím období, získávání nových členů odborů, otázkám hospodaření odborového svazu a využívání Zajišťovacího fondu, aktuální situaci na jihomoravské záchrance a v dalších zařízeních.

Na závěr delegáti přijali usnesení krajské konference – viz níže jako soubor ke stažení.

Foto Miloslav Toušek

Aktuality 11. 5. 2022 / 12:43

Někdy je strach zaměstnanců při zakládání odborů obrovský

V některých zařízeních byly zvoleny nové předsedkyně, které navyšují členskou základnu. Zejména nemocnice Vyškov má od nástupu nového výboru do funkce cca 100 nových členů, nyní celkem 151.

Aktuality 12. 4. 2022 / 13:43

Jihomoravská porada s vedením OS – 21. 3. 2022

V pondělí 21. března se konala porada vedení OS s předsedy a zástupci odborových organizací Jihomoravského kraje.

Aktuality 26. 10. 2021 / 14:19

Jihomoravská krajská konference 26. 10. 2021

Krajské konference jsme zakončili dne 26. 10. 2021 v Jihomoravském kraji, v budově brněnského paláce Morava.