Kolegyně a kolegové v sociálních službách, vyplňte, prosím, DOTAZNÍK na téma odměňování

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

v rámci projektu BiDi, posilování bipartijního dialogu v sociálních službách, je zpracovávána další studie, jejímž tématem je odměňování pracovníků v sociálních službách. Zpracovatelkou je Dr. Irena Wagnerová. Pro získávání dat vytvořila samostatný dotazník pro zaměstnavatele a samostatný pro zaměstnance. Je v našem společném zájmu poskytnout zpracovatelce co nejvíce informací. Dotazník, který naleznete na adrese: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDBDc2Rvb1N0STJMbXdjWDdwU1B1anc6MQ

je elektronický, jeho vyplnění nevyžaduje příliš času. Věříme, že se otázkami úspěšně proklikáte a přispějete tak k získání co nejobjektivnějších informací a zpracování  podkladu pro následná jednání o odměňování v sociálních službách.

Prosíme i o další šíření uvedené webové adresy všem vašim spolupracovníků v sociálních službách.

S výsledky průzkumu budete samozřejmě seznámeni, k závěrům studie bude opět uspořádána konference.

V případě jakýchkoli nejasností, potíží nebo dotazů nás neváhejte kontaktovat na našich adresách: zdenkova.lenka@cmkos.cz nebo stepankova.ivana@cmkos.cz

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:43

Hlaste ty úrazy. A všechny!

„Dobrý den, měla jsem před rokem pracovní úraz a zaměstnavatel mně nechce zaplatit odškodnění.“ Tato věta se bohužel poslední dobou množí.

Aktuality / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 4. 7. 2022 / 15:23

Zvýšení částek životního minima a existenčního minima

V reakci na současnou situaci domácností bylo dne 30. 6. 2022 ve Sbírce zákonů zveřejněno nařízení vlády č. 204/2022 Sb., o zvýšení částek životního minima a existenčního minima.