Kvůli situaci na ZZS Jihomoravského kraje přišli odboráři na jednání zastupitelstva

Jednání zastupitelstva Jihomoravského kraje se ve čtvrtek 2. listopadu zúčastnili zástupci odborových organizací Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje, předsedkyně odborového svazu Dagmar Žitníková a místopředseda Lubomír Francl. Důvodem účasti na jednání zastupitelstva vystoupení čtyř zástupců odborů v bodě různé byla situace na Zdravotnické záchranné službě Jihomoravského kraje.

Situaci na záchrance popsali předsedové odborových organizací a předsedkyně OS Dagmar Žitníková zastupitelům v dopise, který jim byl odeslán před jednáním zastupitelstva. Na jednání postupně vystoupili předseda základní organizace Bohuslav Zrza, místopředseda Stanislav Feit, MUDr. Hana Zdařilová a předsedkyně OS Dagmar Žitníková.

Vystoupení předsedy Zrzy a místopředsedy Feita a dopis zastupitelům viz níže jako soubory ke stažení.

Vystoupení zástupců odborů a reakce politiků by mělo být k dispozici na záznamu z jednání zastupitelstva na webu Jihomoravského kraje (https://www.kr-jihomoravsky.cz/)

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.