Kvůli situaci na ZZS Jihomoravského kraje přišli odboráři na jednání zastupitelstva

Jednání zastupitelstva Jihomoravského kraje se ve čtvrtek 2. listopadu zúčastnili zástupci odborových organizací Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje, předsedkyně odborového svazu Dagmar Žitníková a místopředseda Lubomír Francl. Důvodem účasti na jednání zastupitelstva vystoupení čtyř zástupců odborů v bodě různé byla situace na Zdravotnické záchranné službě Jihomoravského kraje.

Situaci na záchrance popsali předsedové odborových organizací a předsedkyně OS Dagmar Žitníková zastupitelům v dopise, který jim byl odeslán před jednáním zastupitelstva. Na jednání postupně vystoupili předseda základní organizace Bohuslav Zrza, místopředseda Stanislav Feit, MUDr. Hana Zdařilová a předsedkyně OS Dagmar Žitníková.

Vystoupení předsedy Zrzy a místopředsedy Feita a dopis zastupitelům viz níže jako soubory ke stažení.

Vystoupení zástupců odborů a reakce politiků by mělo být k dispozici na záznamu z jednání zastupitelstva na webu Jihomoravského kraje (https://www.kr-jihomoravsky.cz/)

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:11

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.

Aktuality 20. 10. 2022 / 9:48

Vsetínští odboráři si krátce odpočinuli v Turčianských Teplicích

Odborová organizace Sociální služby Vsetín již dva roky plánovala wellness pobyt pro své členy a jejich rodinné příslušníky.

Aktuality 25. 9. 2022 / 20:11

Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

V pátek 23. září 2022 jsme uspořádali každoroční setkání s bývalými zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň.