Liberecká porada s vedením OS – 3. 3. 2022

On-line porada vedení odborového se zástupci odborových organizací v Libereckém kraji se konala ve čtvrtek 3. března 2022 v odpoledních hodinách.

V úvodu byla přivítána Pavla Procházková, předsedkyně nové základní odborové organizace založené v KHS v České Lípě. Předsedkyně Procházková účastníky porady seznámila s problémy v hygienické službě v době covidové i nyní v důsledku snížení finančních prostředků Ministerstvem zdravotnictví.

Předsedkyně liberecké krajské rady Miluše Váňová seznámila přítomné s činností krajské rady a informovala o navázání spolupráce se náměstky pro zdravotnictví Vladimírem Richtrem a sociální služby Petrem Tulpou na Krajském úřadě Libereckého kraje. Popsala situaci v Nemocnici s poliklinikou Česká Lípa a vyzvala přítomné k návrhům kandidátů do krajské rady a výkonné rady, volení budou na krajských konferencích na podzim letošního roku.

Předsedkyně odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec Alena Kyrianová popsala úspěchy výboru při náboru členů nejen v nemocnici v Liberci, ale i v nemocnici ve Frýdlantě v Čechách. Liberecký kraj je po Praze územně nejmenším krajem v České republice, přesto si zdejší odboráři předali informace ze svých odborových organizací, které je obohatily.

Aktuality 22. 9. 2022 / 9:34

Liberecká krajská konference OS – 19. 9. 2022

Liberecká krajská konference jednala v pondělí 19. září.

Aktuality 15. 8. 2022 / 18:16

Liberecká KR – plnění programu OS

Zpráva liberecké krajské rady OS o plnění programu OS od VIII. sjezdu odborového svazu do 30. června 2022.

Aktuality 27. 6. 2022 / 10:27

Liberecká KR s představiteli kraje o zdravotnictví a sociálních službách

Liberecká KR pokračuje v osvědčené tradici a jednala s náměstky hejtmana Petrem Tulpou a Vladimírem Richterem, s vedoucí odboru sociálních věcí Jolanou Šebkovou a s vedoucí odboru zdravotnictví Alenou Riegerovou.