Manuela Zboranová je členkou teplické odborové organizace už téměř 45 let

Pracuje v naší společnosti již několik desetiletí. Opakovaně se umísťuje na předních místech v  Lázeňské hvězdě. To jej naše anketa, ve které klienti každý měsíc vybírají zaměstnance s nejlepším přístupem k nim. Je milá, vlídná a svoje zkušenosti ráda předává nově nastoupivším kolegům a kolegyním.

Jistě se ptáte, o kom je řeč? Ráda vám odpovím: řeč je o Manuele Zboranové, dlouholeté člence odborové organizace a zaměstnankyni společnosti Lázně Teplice v Čechách a.s. Nahlédnutím do dokumentů lze zjistit, že v teplických lázních pracuje od 1. srpna 1972 a členkou odborové organizace je od 1. ledna 1973. Příští rok tedy oslaví 45. výročí členství v odborech.

Celou tu dobu pracuje na pracovní pozici fyzioterapeut v objektu Kamenných lázní. I v současné době se k ní hlásí generace klientů, kteří opakovaně přijíždějí do našich lázní za účelem zlepšení zdravotního stavu, a tím i zvýšení kvality svého života bez závislosti na tišících lécích. Šikovné ruce, individuální přístup a dlouholeté zkušenosti Manuely Zboranové jsou pro ně tím nejlepším lékem, jaký se dá pořídit jenom u nás.

Ráda bych tímto popřála naší dlouholeté člence, ať jí i nadále vydrží milý úsměv, ochota a bezprostřednost, se kterými přistupuje ke každodenní práci s našimi klienty. A také velkou dávku zdraví a elánu pro práci v naší základní odborové organizaci.

Foto autorka

Aktuality 16. 7. 2022 / 11:20

Navštívili jsme nemocnice v Rokycanech a v Písku

V pátek 13. května jsme vyrazili do nemocnic v Rokycanech a v Písku.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.