Ministr zdravotnictví Němeček navštívil Psychiatrickou nemocnici v Dobřanech

Ve čtvrtek 3. listopadu 2016 zorganizovala odborová organizace Psychiatrické nemocnice v Dobřanech setkání všech zaměstnanců nemocnice. Na toto setkání byl pozván ředitel nemocnice MUDr. Petr Žižka, vedení našeho odborového svazu a také ministr zdravotnictví MUDr. Svatopluk Němeček.

Výbor odborové organizace byl velmi potěšen, že se akce zúčastnili všichni pozvaní hosté. Zejména účast pana ministra byla velmi cenná. Ředitel nemocnice seznámil zaměstnance se svými vizemi do budoucnosti. Za vedení odborového svazu se akce zúčastnily předsedkyně Dagmar Žitníková a místopředsedkyně Ivana Břeňková, které přítomným představily činnost odborové organizace z jiného pohledu a podaly informace o činnosti odborového svazu.

Účastníci setkání využili přítomnosti našich hostů k položení dotazů, které se týkaly situace v nemocnici, zvyšování platů i reformy psychiatrické péče.

Foto Ivana Břeňková

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.