Na konferenci o azylovém bydlení seznámila Žitníková s odměňováním zaměstnanců

Odborový svaz pravidelně každoročně pořádá významné konference, na které zve vystupující z řad zaměstnavatelů a dalších partnerů z České republiky i ze zahraničí. Zástupci svazu jsou naopak zváni na konference zaměstnavatelů a jiných subjektů. V posledních dnech se konalo několik významných akcí, kterých se zástupci svazu zúčastnili.

Jednou z nich byla v pátek 27. 9. 2016 v Praze konference Změny v azylovém bydlení, kterou pořádala sekce azylových domů Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR. S příspěvkem na téma platů a mezd v sociálních službách na konferenci vystoupila předsedkyně OS Dagmar Žitníková.

V prezentaci se věnovala odměňování zaměstnanců v ekonomických souvislostech, představila schválené nařízení vlády, kterým se zvýšily tarifní platové tabulky, informovala o návrhu na zvýšení minimální mzdy a jednotlivých úrovní zaručené mzdy.

Závěrem přítomným představila memorandum, které uzavřel Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR s Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR.

Prezentaci viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...