Na konferenci o azylovém bydlení seznámila Žitníková s odměňováním zaměstnanců

Odborový svaz pravidelně každoročně pořádá významné konference, na které zve vystupující z řad zaměstnavatelů a dalších partnerů z České republiky i ze zahraničí. Zástupci svazu jsou naopak zváni na konference zaměstnavatelů a jiných subjektů. V posledních dnech se konalo několik významných akcí, kterých se zástupci svazu zúčastnili.

Jednou z nich byla v pátek 27. 9. 2016 v Praze konference Změny v azylovém bydlení, kterou pořádala sekce azylových domů Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR. S příspěvkem na téma platů a mezd v sociálních službách na konferenci vystoupila předsedkyně OS Dagmar Žitníková.

V prezentaci se věnovala odměňování zaměstnanců v ekonomických souvislostech, představila schválené nařízení vlády, kterým se zvýšily tarifní platové tabulky, informovala o návrhu na zvýšení minimální mzdy a jednotlivých úrovní zaručené mzdy.

Závěrem přítomným představila memorandum, které uzavřel Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR s Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR.

Prezentaci viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj