Nemocnice se shodly na společném postupu. OS je podporuje

Zásadní jednání o dalším postupu nemocnic v regionech se konalo v úterý 6. listopadu v Praze.

Uskutečnilo se zde významné setkání Asociace českých a moravských nemocnic a Asociace krajských nemocnic, kterého se zúčastnili také zástupci krizového štábu, včetně celého vedení Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR a několika dalších členů OS z nemocnic, představitelé krajů a měst, senátoři Jan Žaloudík (ČSSD) a Vladimír Plaček (ČSSD), prezident České lékařské komory Milan Kubek, předseda Rady seniorů ČR Zdeněk Pernes, místopředsedkyně Českomoravské konfederace odborových svazů Radka Sokolová a další.

Přítomní účastníci jednání schválili další společný postup nemocnic vyjádřený v Deklaraci o společném postupu nemocnic při uzavírání smluv se zdravotními pojišťovnami – viz níže jako příloha ke stažení.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...