Odboráři, bývalí zaměstnanci sociálních služeb, se tradičně sešli ve Vsetíně

Čtvrtek 27. února byl opět dnem setkání s bývalými zaměstnanci – odboráři Sociálních služeb Vsetín. Tradiční akce se uskutečnila v restauraci Náhon ve Vsetíně. Na pozvání se sešli bývalí zaměstnanci pobytových sociálních služeb ze vsetínského regionu, aby si vyslechli, co se u jejich bývalého zaměstnavatele za poslední rok změnilo, co se plánuje pro nejbližší období, informace o činnosti základní odborové organizace a odborového svazu. A zejména aby si v družném rozhovoru sdělili vše důležité z osobního i společenského života.

Dobrá nálada provázela celé odpoledne až do večerních hodin. Při loučení si opět všichni slíbili, že se sejdou v příštím roce, nebo na nejbližším zájezdu pořádaném odborovou organizací. Informace o plánovaných akcích odborů přítomné natolik zaujala, že většina z nich na místě potvrdila účast.

Aktuality 16. 7. 2022 / 11:20

Navštívili jsme nemocnice v Rokycanech a v Písku

V pátek 13. května jsme vyrazili do nemocnic v Rokycanech a v Písku.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.