Odboráři, bývalí zaměstnanci sociálních služeb, se tradičně sešli ve Vsetíně

Čtvrtek 27. února byl opět dnem setkání s bývalými zaměstnanci – odboráři Sociálních služeb Vsetín. Tradiční akce se uskutečnila v restauraci Náhon ve Vsetíně. Na pozvání se sešli bývalí zaměstnanci pobytových sociálních služeb ze vsetínského regionu, aby si vyslechli, co se u jejich bývalého zaměstnavatele za poslední rok změnilo, co se plánuje pro nejbližší období, informace o činnosti základní odborové organizace a odborového svazu. A zejména aby si v družném rozhovoru sdělili vše důležité z osobního i společenského života.

Dobrá nálada provázela celé odpoledne až do večerních hodin. Při loučení si opět všichni slíbili, že se sejdou v příštím roce, nebo na nejbližším zájezdu pořádaném odborovou organizací. Informace o plánovaných akcích odborů přítomné natolik zaujala, že většina z nich na místě potvrdila účast.

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.