Odbory Plus – slevový portál pro odboráře

Slevový portál pro členy odborů Odbory Plus spustila 22. června ČMKOS s cílem pomoci finančně odborářům a umožnit jim výhodnější nákupy výrobků a služeb, úspory na poplatcích, na jízdném atd.

Životní úroveň zaměstnanců v ČR se vlivem asociálních reforem vládní koalice neustále zhoršuje. Nepromyšlené restrikce, proti kterým Českomoravská konfederace odborových svazů (ČMKOS) aktivně vystupuje, dopadají nejvíce na zaměstnance, lidi s průměrnými příjmy. ČMKOS se proto rozhodla podpořit program, který členům odborů může finančně pomoci.

Projekt Odbory Plus ve své počáteční fázi umožňuje jednotlivým odborářům využít mnohé bonusy, výhody a slevy. Registrací do programu mohou odboráři citelně ušetřit na jízdném, na poplatcích za finanční produkty, pohonné hmoty a další výrobky a služby.
Do budoucna se bude úspora dále zvyšovat, protože program se bude zaměřovat na snižování nejnákladnějších výdajů, jako jsou energetika, telekomunikace nebo potraviny.
Portál Odbory Plus je určený pro členy, kteří jsou organizováni v odborových svazech v rámci ČMKOS. Stačí navštívit a zaregistrovat se na stránkách www.OdboryPlus.cz nebo zavolat na telefonní číslo 774 775 959. Získáte členskou kartu ODBORYPLUS, jednorázový bonus 500 korun a můžete začít naplno využívat všechny výhody členství.

Aktuality 4. 7. 2022 / 15:23

Zvýšení částek životního minima a existenčního minima

V reakci na současnou situaci domácností bylo dne 30. 6. 2022 ve Sbírce zákonů zveřejněno nařízení vlády č. 204/2022 Sb., o zvýšení částek životního minima a existenčního minima.

Aktuality 3. 7. 2022 / 13:16

Nezabavitelné minimum v roce 2022

V letošním roce již dvakrát došlo ke zvýšení částek životního minima a existenčního minima.

Aktuality 1. 7. 2022 / 14:36

Jednorázový příspěvek na dítě

Ve Sbírce zákonů byl dne 30. 6. 2022 zveřejněn zákon č. 196/2022 Sb., o jednorázovém příspěvku na dítě. Tento zákon nabyl účinnosti dnem 1. 7. 2022.