OS a LOK-SČL znovu nemocnicím předložily návrh kolektivní smlouvy vyššího stupně

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče České republiky ve spolupráci s Lékařským odborovým klubem – Svazem českých lékařů aktualizoval návrh Kolektivní smlouvy vyššího stupně a znovu ho ve středu 7. listopadu předložil organizacím zaměstnavatelů – Asociaci nemocnic ČR, Asociaci českých a moravských nemocnic, Sdružení soukromých nemocnic ČR a Asociaci krajských nemocnic.

Návrh odbory předkládají výše uvedeným organizacím zaměstnavatelů znovu, a to na základě stanoviska MPSV, které určilo, že všechny námi oslovené organizace jsou organizacemi zaměstnavatelů.

Věříme, že na druhý pokus bude spolupráce probíhat lépe a že zástupci zaměstnavatelských organizací mají zájem na zlepšení pracovních podmínek vás – našich členů a všech zaměstnanců.

Návrh Kolektivní smlouvy vyššího stupně pro nemocnice viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...