OS a LOK-SČL znovu nemocnicím předložily návrh kolektivní smlouvy vyššího stupně

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče České republiky ve spolupráci s Lékařským odborovým klubem – Svazem českých lékařů aktualizoval návrh Kolektivní smlouvy vyššího stupně a znovu ho ve středu 7. listopadu předložil organizacím zaměstnavatelů – Asociaci nemocnic ČR, Asociaci českých a moravských nemocnic, Sdružení soukromých nemocnic ČR a Asociaci krajských nemocnic.

Návrh odbory předkládají výše uvedeným organizacím zaměstnavatelů znovu, a to na základě stanoviska MPSV, které určilo, že všechny námi oslovené organizace jsou organizacemi zaměstnavatelů.

Věříme, že na druhý pokus bude spolupráce probíhat lépe a že zástupci zaměstnavatelských organizací mají zájem na zlepšení pracovních podmínek vás – našich členů a všech zaměstnanců.

Návrh Kolektivní smlouvy vyššího stupně pro nemocnice viz níže jako soubor ke stažení.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj