OS podpořil stávku kolegů a kolegyň z Odborového svazu dopravy

V Praze dne 5. dubna 2017

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR podporuje stávku kolegů a kolegyň z Odborového svazu dopravy

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR plně podporuje kolegy a kolegyně z Odborového svazu dopravy v jejich stávce.

Je v zájmu všech občanů České republiky, aby se jako pasažéři či další účastníci silničního provozu na cestách potkávali s odpočinutými a nevystresovanými řidiči autobusů. Zodpovědnost těchto řidičů za zdraví a životy lidí je mimořádná a je proto nepřijatelné, aby dál pracovali za nedůstojnou odměnu a byli přetěžováni a stresováni.

Poskytují veřejnosti důležitou a nezastupitelnou službu a je třeba, aby to bylo řádně oceněno, včetně odpovídajících mezd.

Proto věříme, že stávka kolegů bude úspěšná a řidičům a řidičkám ve všech krajích přinese splnění všech mzdových slibů a zlepšení pracovních podmínek.

Bc. Dagmar Žitníková              Ing. Ivana Břeňková                Mgr. Lubomír Francl

předsedkyně OS                      místopředsedkyně OS              místopředseda OS

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj