OS předložil Asociaci poskytovatelů sociálních služeb ČR návrh KS vyššího stupně!

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče České republiky předložil 15. listopadu zaměstnavatelům ze sociálních služeb návrh kolektivní smlouvy vyššího stupně, která by měla upravit pracovní podmínky zaměstnanců v zařízeních sociálních služeb, kde působí naše odborové organizace a organizace zaměstnavatelů sdružené v Asociaci poskytovatelů sociálních služeb ČR.

Kolektivní smlouva vyššího stupně byla připravována více než rok v pilotním projektu odborů a zaměstnavatelů a jejímu předložení předcházelo Memorandum, které podepsali prezident Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR Jiří Horecký a předsedkyně odborového svazu Dagmar Žitníková.

Za odbory jsme přesvědčeni, že kolektivní smlouva vyššího stupně, která přinese zaměstnancům významné sociální benefity, bezpečné pracovní prostředí a nediskriminační odměňování, bude pojistkou pro tolik potřebnou personální stabilizaci.

S návrhem kolektivní smlouvy vyššího stupně se můžete seznámit u svých předsedů a výborů odborových organizací.

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj