Ostravský Čtyřlístek uspořádal turnaj v bowlingu

Odborová organizace Čtyřlístek Ostrava uspořádala 20. listopadu pro své členy, ale i nečleny a příznivce, sportovní turnaj v bowlingu. Hrálo se na čtyřech drahách a užili jsme si spoustu legrace, protože se setkali ti, kteří techniku opravdu umí, a někteří, kterým se ani po několikerém opakování technika pod kůži nezaryla – a to jsem určitě já.

Dá se říci, že se našim hráčům možná daří lépe v této disciplíně, než v klasických kuželkách, které pořádá odborový svaz. Z akce nikdo neodešel s prázdnou, drobné dárky ve formě dobrůtek obdrželi úplně všichni. Odboráři navíc také poukázku na zboží do Tesca.

Jsme rádi, že se vždy najdou lidé, kterým není zatěžko ve svém volnu přijít. A že se najdou organizátoři. Děkuji všem!

Foto autorka

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:11

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.

Aktuality 20. 10. 2022 / 9:48

Vsetínští odboráři si krátce odpočinuli v Turčianských Teplicích

Odborová organizace Sociální služby Vsetín již dva roky plánovala wellness pobyt pro své členy a jejich rodinné příslušníky.

Aktuality 25. 9. 2022 / 20:11

Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

V pátek 23. září 2022 jsme uspořádali každoroční setkání s bývalými zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň.