Ostravský Čtyřlístek uspořádal turnaj v bowlingu

Odborová organizace Čtyřlístek Ostrava uspořádala 20. listopadu pro své členy, ale i nečleny a příznivce, sportovní turnaj v bowlingu. Hrálo se na čtyřech drahách a užili jsme si spoustu legrace, protože se setkali ti, kteří techniku opravdu umí, a někteří, kterým se ani po několikerém opakování technika pod kůži nezaryla – a to jsem určitě já.

Dá se říci, že se našim hráčům možná daří lépe v této disciplíně, než v klasických kuželkách, které pořádá odborový svaz. Z akce nikdo neodešel s prázdnou, drobné dárky ve formě dobrůtek obdrželi úplně všichni. Odboráři navíc také poukázku na zboží do Tesca.

Jsme rádi, že se vždy najdou lidé, kterým není zatěžko ve svém volnu přijít. A že se najdou organizátoři. Děkuji všem!

Foto autorka

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.