Pardubičtí záchranáři se poprvé sešli na turnaji bowlingu. A už se těší na příští

V úterý 18. prosince se sešli záchranáři z východní části ZZS Pardubického kraje na historicky prvním turnaji v bowlingu. Vyhlášeny byly tři kategorie: muži, ženy a družstvo. Věcné ceny, které výhercům přinesly radost, zajistila ZO. Soutěživost hráčů byla umocněna zábavou a radostí ze hry. Účastníci nezapomínali během hry na pitný režim a po hře i na něco dobrého na zub. Akce se vydařila a všichni se již těší na příští ročník.

Foto autor

Aktuality 2. 2. 2023 / 8:41

Rok 2022 na pražské ZZS: vytrvalost a přesvědčení o dobré věci

Odborová organizace ZO OSZSP ČR Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy má nyní 235 členů, tedy více než polovinu zaměstnanců ve výjezdových skupinách a operačním středisku.

Aktuality 11. 1. 2023 / 9:55

Restart odborové organizace v Krajské nemocnici Liberec, a. s.

Na konci roku 2019 byl zvolen nový výbor ZO v Krajské nemocnici Liberec, a. s. Převzali jsme velmi nízkou členskou základnu a zjistili jsme, že většina zaměstnanců nemá informace o odborovém svazu.

Aktuality 21. 12. 2022 / 18:03

Příjemné bilancování na schůzi odborářů v Domově Ždírec

Neřešíme jen problémy, ale někdy se sejdeme s našimi odboráři i na příjemné společné akci. Taková byla také členská schůze 8. prosince 2022 v Domově ve Ždírci.