Pardubičtí záchranáři se poprvé sešli na turnaji bowlingu. A už se těší na příští

V úterý 18. prosince se sešli záchranáři z východní části ZZS Pardubického kraje na historicky prvním turnaji v bowlingu. Vyhlášeny byly tři kategorie: muži, ženy a družstvo. Věcné ceny, které výhercům přinesly radost, zajistila ZO. Soutěživost hráčů byla umocněna zábavou a radostí ze hry. Účastníci nezapomínali během hry na pitný režim a po hře i na něco dobrého na zub. Akce se vydařila a všichni se již těší na příští ročník.

Foto autor

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.