Poděkování Jiřímu Lorencovi

Dne 31. října 2017 uskutečnil Ing. Jiří Lorenc již delší dobu plánovaný krok a odstoupil z funkce předsedy Základní organizace Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky Fakultní nemocnice Ostrava. Funkci předsedy ZO FN Ostrava zastával dlouhých 25 let a jako jeden z mála lidí zasvětil velkou část svého života odborové práci.

Jeho bohaté zkušenosti a poctivá práce byly přínosem pro mnoho členů nejen naší odborové organizace.

Dovolujeme si tímto krátkým sdělením za celý výbor a dozorčí radu ZO FN Ostrava, jakož i kolegy, kteří s Ing. Jiřím Lorencem spolupracovali, poděkovat mu za výkon funkce a popřát mu nejen pevné zdraví, ale i dostatek elánu pro další spolupráci.

Děkujeme.

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:11

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.

Aktuality 20. 10. 2022 / 9:48

Vsetínští odboráři si krátce odpočinuli v Turčianských Teplicích

Odborová organizace Sociální služby Vsetín již dva roky plánovala wellness pobyt pro své členy a jejich rodinné příslušníky.

Aktuality 25. 9. 2022 / 20:11

Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

V pátek 23. září 2022 jsme uspořádali každoroční setkání s bývalými zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň.