Poděkování Jiřímu Lorencovi

Dne 31. října 2017 uskutečnil Ing. Jiří Lorenc již delší dobu plánovaný krok a odstoupil z funkce předsedy Základní organizace Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče České republiky Fakultní nemocnice Ostrava. Funkci předsedy ZO FN Ostrava zastával dlouhých 25 let a jako jeden z mála lidí zasvětil velkou část svého života odborové práci.

Jeho bohaté zkušenosti a poctivá práce byly přínosem pro mnoho členů nejen naší odborové organizace.

Dovolujeme si tímto krátkým sdělením za celý výbor a dozorčí radu ZO FN Ostrava, jakož i kolegy, kteří s Ing. Jiřím Lorencem spolupracovali, poděkovat mu za výkon funkce a popřát mu nejen pevné zdraví, ale i dostatek elánu pro další spolupráci.

Děkujeme.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.