Poděkování odborářů z Krajské zdravotní, a. s.

Dobrý den, vážená předsedkyně paní Dagmar Žitníková,

touto cestou bych vám chtěla hodně poděkovat za pozitivní výsledek vašeho vyjednávání s vedením Krajské zdravotní, a. s., ohledně zvýšení mezd všem zaměstnancům KZ, a. s., od 1. 4. 2020. Tento dík patří samozřejmě i naší koordinátorce Ing. Ivaně Břeňkové.

K poděkování se vyjadřují všichni zaměstnanci nemocnice Chomutov.

Dagmar KLIMEŠOVÁ, předsedkyně ZO OSZSP ČR Krajská zdravotní, a. s., Nemocnice Chomutov, o. z.

Vážená paní předsedkyně,

chtěla bych Vám a celému vedení OS touto cestou poděkovat za podporu při vyjednávání odborů Krajské zdravotní, a. s., o mzdách, konkrétně o navýšení částky 1500 Kč do tarifní mzdy. Vyjednávání bylo velmi složité, měli jsme obavu, že se nezadaří.

Velké poděkování v neposlední řadě patří Ing. Ivaně Břeňkové, která našemu problému věnovala hodně času vedle svých dalších povinností a bez které si vyjednávání vůbec nedovedeme představit.

Doufáme také, že se tímto úspěchem otevřou našim zaměstnancům oči a pochopí, že bez odborů to opravdu nejde.

S pozdravem

Eva VINICKÁ, předsedkyně ZO OSZSP ČR Krajská zdravotní, a. s., Nemocnice Děčín, o. z.

Dobrý den paní předsedkyně,

my jsme také rádi, že se podařilo vydobýt navýšení. A Ivance Břeňkové patří obzvláště velký dík. No a uvidíme, jak se podaří domluvit první tři měsíce.

Mějte se moc hezky a ať se Vám stále daří.

Z Ústí nad Labem zdraví a pěkný den přeje

Kateřina KLEMENT KŘÍŽOVÁ, Krajská zdravotní, a. s., Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z.

***

ZV OSZSP ČR Nemocnice Most, o. z., si dovoluje touto cestou poděkovat vyjednávajícímu týmu, zvláště pak paní předsedkyni Bc. Dagmar Žitníkové a Ing. Ivaně Břeňkové, za naše zastupování při vrcholových jednáních s vedením Krajské zdravotní a Krajského úřadu týkajících se mzdové problematiky – navýšení tarifních mezd v roce 2020.

Pouze díky Vám se podařilo vládou přislíbené navýšení platů a mezd dostat do tarifní složky zaměstnanců Krajské zdravotní a do tabulek, které jsou přílohou kolektivní smlouvy.

Věříme, že tento velký úspěch přispěje i ke zvýšení prestiže našich zdravotnických odborů.

Ještě jednou mnohokráte děkujeme.

MUDr. Jiří BIOLEK, předseda MO OSZSP ČR Krajská zdravotní, a. s., Nemocnice Most, o. z.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.

Aktuality 17. 5. 2022 / 15:24

Odboráři Sociální péče Děčín se po dvou letech sešli na členské schůzi

Výroční členská schůze Místní odborové organizace OSZSP ČR Sociální péče Děčín se konala 6. května v podvečerních hodinách v Rumburku v prostorách kulturního střediska Dymník.