Poděkování Štěpánce Řandové z ostravského Čtyřlístku

Sotva začal nový rok, zdálo se, že v klidu, hned jsme potřebovali právní pomoc ve věci posouzení pracovního režimu při rozdělení směn pracovníků v sociálních službách v chráněných bydleních naší organizace Čtyřlístek v Ostravě. Při zaslání dotazu jsme postupovali ve shodě s vedoucí těchto zařízení, což v některých organizacích nebývá samozřejmostí. Vždyť by mělo být jasné, že nikdo poškodit zaměstnance nechce! A u nás tomu tak naštěstí je.

Odbornou radu nám poskytla Mgr. Ing. Štěpánka Řandová, které tímto velice upřímně děkuji. Její výklad posloužil k jednání s vedením organizace a zaměstnanci, kteří se vzájemně a pravidelně střídají, tzn. všichni chodí na denní, noční, „ranní“ i „odpolední“ směny, jsou už zařazeni správně, v nepřetržitém pracovním režimu. Děkujeme za rychlou a účinnou pomoc.

Aktuality 7. 11. 2022 / 22:11

Rychlá a vynikající práce jihomoravských odborářů zabránila transformaci nemocnic

Jsou odbory akceschopné, nebo jsme ti, kteří ustrnuli v čase? V mnoha případech dostáváme různé nálepky.

Aktuality 20. 10. 2022 / 9:48

Vsetínští odboráři si krátce odpočinuli v Turčianských Teplicích

Odborová organizace Sociální služby Vsetín již dva roky plánovala wellness pobyt pro své členy a jejich rodinné příslušníky.

Aktuality 25. 9. 2022 / 20:11

Setkání bývalých zaměstnanců FN Plzeň

V pátek 23. září 2022 jsme uspořádali každoroční setkání s bývalými zaměstnanci Fakultní nemocnice Plzeň.