Poděkování Štěpánce Řandové z ostravského Čtyřlístku

Sotva začal nový rok, zdálo se, že v klidu, hned jsme potřebovali právní pomoc ve věci posouzení pracovního režimu při rozdělení směn pracovníků v sociálních službách v chráněných bydleních naší organizace Čtyřlístek v Ostravě. Při zaslání dotazu jsme postupovali ve shodě s vedoucí těchto zařízení, což v některých organizacích nebývá samozřejmostí. Vždyť by mělo být jasné, že nikdo poškodit zaměstnance nechce! A u nás tomu tak naštěstí je.

Odbornou radu nám poskytla Mgr. Ing. Štěpánka Řandová, které tímto velice upřímně děkuji. Její výklad posloužil k jednání s vedením organizace a zaměstnanci, kteří se vzájemně a pravidelně střídají, tzn. všichni chodí na denní, noční, „ranní“ i „odpolední“ směny, jsou už zařazeni správně, v nepřetržitém pracovním režimu. Děkujeme za rychlou a účinnou pomoc.

Aktuality 7. 7. 2022 / 9:33

O odborech v Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí

Chtěla bych touto cestou poděkovat zástupkyním odborové organizace OSZSP ČR Rehabilitační ústav Brandýs nad Orlicí.

Aktuality 2. 6. 2022 / 19:59

Na pražské ZZS se nám osvědčila vytrvalost a orientace v legislativě

Na ZZS hlavního města Prahy pracuji 23 let. Nejdříve jako řidič tzv. převozové služby, po doplnění zdravotnického vzdělání na distančním studiu jako zdravotnický záchranář.

Aktuality 31. 5. 2022 / 11:00

Zaměstnanci českobudějovické nemocnice si užili plavbu i zoo

V květnu jsme uspořádali pro zaměstnance českobudějovické nemocnice výlet do pražské zoo. Celkem se akce zúčastnilo 455 účastníků.