Podpořte OS v tlaku na odstranění diskriminace v odměňování v nemocnicích!

Odborový svaz se velmi intenzivně snaží odstranit diskriminaci v odměňování zaměstnanců lůžkových zdravotnických zařízení. Řešení přináší poslanecký návrh Jaroslava Zavadila ve formě jednoduché změny v zákoníku práce. Odborový svaz proto poslancům všech politických stran vysvětluje, jaká je situace v odměňování ve zdravotnictví a proč jde o diskriminaci, a žádá je o podporu Zavadilova návrhu.

Velice důležité jsou při tom informace přímo z nemocnic dokazující, jak špatná a nepřijatelná současná situace je. E-maily, které již byly politikům zaslány, najdete níže jako soubory ke stažení.

Připojte se i vy!

Podpořte odborový svaz, své kolegy i sebe!

Aktuality 14. 11. 2022 / 21:07

Bylo mně ctí a těším se na další čtyři roky spolupráce

V životě každého člověka jsou významné chvíle a milníky, které často rozhodují o jeho dalších krocích. Významné milníky má i náš svaz a mezi ty nejdůležitější patří sjezd.

Aktuality / 20:53

Výkonná rada v listopadu

Těsně před zahájením sjezdu OS se ve středu 9. listopadu na posledním společném jednání v dosavadním složení sešly výkonná a dozorčí rada odborového svazu.

Aktuality 12. 11. 2022 / 23:46

Projekt Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb

V hotelu Duo v Praze se 2. listopadu 2022 uskutečnila závěrečná konference projektu Rozvoj a podpora modelů kvality pro systém sociálních služeb, ...