Podpořte OS v tlaku na odstranění diskriminace v odměňování v nemocnicích!

Odborový svaz se velmi intenzivně snaží odstranit diskriminaci v odměňování zaměstnanců lůžkových zdravotnických zařízení. Řešení přináší poslanecký návrh Jaroslava Zavadila ve formě jednoduché změny v zákoníku práce. Odborový svaz proto poslancům všech politických stran vysvětluje, jaká je situace v odměňování ve zdravotnictví a proč jde o diskriminaci, a žádá je o podporu Zavadilova návrhu.

Velice důležité jsou při tom informace přímo z nemocnic dokazující, jak špatná a nepřijatelná současná situace je. E-maily, které již byly politikům zaslány, najdete níže jako soubory ke stažení.

Připojte se i vy!

Podpořte odborový svaz, své kolegy i sebe!

Aktuality 29. 6. 2022 / 20:57

Sekce PHS jednala o odměňování, financování a nové systemizaci

Poslední jednání sekce pracovníků hygienické služby se před dobou dovolených konalo 29. června 2022 v budově odborového svazu.

Aktuality / 10:31

Vláda slíbila 10 % pro nejhůře placené zaměstnance, jednání budou pokračovat

V úterý 28. června se na Úřadu vlády konalo další kolo jednání o valorizaci platů zaměstnanců veřejných služeb a veřejné správy. Jednání se zúčastnili zástupci všech vládních stran.

Aktuality 28. 6. 2022 / 11:04

Hledáme nového kolegu či kolegyni

Odborový svaz zdravotnictví a sociální péče ČR hledá regionálního manažera/manažerku pro Plzeňský, Jihočeský a Karlovarský kraj